Metin Akpınar'la Suphiye Orancı hakkındaki o iddia yalanlandı. Avukatı açıklama yaptı: Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Orancı, Metin Akpınar ile aynı filmde oynamadı

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızları Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Suphiye Orancı, Yeşilçam'da oyunculuk yapmıştı. Suphiye Orancı'nın, kızları Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun babaları Metin Akpınar'la da aynı filmde rol aldığı iddia edilmişti. Metin Akpınar'ın avukatları söz konusu iddiayı yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Metin Akpınar'la Suphiye Orancı hakkındaki o iddia yalanlandı. Avukatı açıklama yaptı: Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Orancı, Metin Akpınar ile aynı filmde oynamadı

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarının annesi Suphiye Orancı'nın Yeşilçam'da pek çok filmde yardımcı oyunculuk/figüranlık yaptığı ortaya çıkmıştı. 4 kızı olan ve kızlarından ikisinin Metin Akpınar'dan, birinin de iddiaya göre dönemin bir başka ünlü Yeşilçam oyuncusundan olduğu magazin gündemi epey meşgul eden Suphiye Orancı'nın, Metin Akpınar'la bir filmde beraber rol aldığı iddia edildi.

Şu anda evli ve bu evliliğinden de iki kız çocuğu sahibi olan Suphiye Orancı, Almanya'da yaşıyor. Kendisine yeni bir hayat kuran ve gerçekler hakkında konuşmayı kabul etmeyen Suphiye Orancı, seneler önce Metin Akpınar ile 1989 yapımı Dönme Dolap filminde beraber rol aldığı iddia ediliyordu.

Metin Akpınar'la Suphiye Orancı hakkındaki o iddia yalanlandı. Avukatı açıklama yaptı: Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Orancı, Metin Akpınar ile aynı filmde oynamadı

Söz konusu iddia ile ilgili Metin Akpınar'ın avukatları açıklama yaptı. Söz konusu haberlerin gerçek dışı olduğunun vurgulandığı açıklamada, "Bahsedilen şahıs, haberde kullanılan film görüntülerinde yer almadığı gibi, bu filmin başka bir sahnesinde de rol almamıştır.

Özellikle haber içeriğindeki görüntülerde yer alan kişilerin Suphiye Orancı olmadığı çok açık bir şekilde belli olduğu halde, hiçbir araştırma yapılmadan, nereden kaynaklandığı belirsiz bir iddia haber yapılarak kamuoyu yanıltılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Metin Akpınar'la Suphiye Orancı hakkındaki o iddia yalanlandı. Avukatı açıklama yaptı: Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Orancı, Metin Akpınar ile aynı filmde oynamadı - Resim : 2

MAGAZİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN OLAY

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan 81 yaşındaki Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 1987 yılında Suphiye Orancı ile evlilik dışı aşk yaşayan Metin Akpınar'ın Duygu ve Sevgi Nebioğlu isminde ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı.

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya'daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözleri Türkiye gündemine oturdu.

Uğur Dündar konuyla ilgili açıklama yaptı ve "Son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" dedi.

Duygu Nebioğlu, en son 2010 yılında görüştüğü annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yayınına katıldı. Ortaya atılan iddialar ise çok çarpıcıydı.

"BABASI UĞUR DÜNDAR DEĞİL BİR SİNEMA OYUNCUSU"

Müge Anlı'nın yayınına bağlanan ve Suphiye Orancı'nın 35 yıl önce arkadaşı olduğunu söyleyen Zeynep isimli kadın, Dilara'nın babasının Uğur Dündar değil, başka bir ünlü isim olduğunu açıkladı.

"SİNEMA SANATÇISI İLE CİDDİ BİR BERABERLİĞİ VARDI"

Bugün yayına katılan Suphiye Orancı'nın arkadaşı Zeynep, "89'da sinema sanatçısı Suphiye'ye doğum günü partisi düzenlenmişti. Ciddi bir beraberliği vardı. Dilara'nın babası bu kişi olabilir. Suphiye bana bu kişiden çocuğu olduğunu söylüyordu. Elit bir kadındı aradığını bulamıyordu, deniyordu olmuyordu. Bir şarkıcıyla da aşk yaşıyordu o sırada" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, İzmir'de dünyaya gelen Dilara Gülatan'ın nüfusta baba adının Erol olduğunu açıkladı. Duygu Nebioğlu da "Hepimizin nüfusta baba adı Erol olarak geçiyor. Bu isim Erol Simavi olabilir" ifadelerini kullandı.

ARALARINDA FUTBOLCULAR DA VARMIŞ!

Yayına bağlanan ve Suphiye'yi 1988-89 yıllarında yaşadığını söyleyen bir izleyici ise Türkiye'nin konuştuğu kadınla cezaevinde tanıştığını anlattı. "İkizlerinin olduğunu babasının Metin Akpınar'dan olduğunu bahsetmişti. İki çocuğunun daha olduğunu söylemişti. Birinin Yeşilçam artistinden olduğunu söylemişti. Akpınar ile çok kısa arkadaşlığı olmuş. O benden birkaç ay sonra cezaevinden çıkmış Suphiye Hanım'ın değişik bir hayat vardı. Tarlabaşı'nda Yeşim anne diye birinden bahsediyordu o futbolcuları ayarlıyormuş. Suphiye'yi kimse zorlamıyordu annen her şeyi isteyerek yapıyordu" dedi.

ALMANYA'DAKİ ARKADAŞI KONUŞTU: ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE TİTRİYORDU

Suphiye Orancı'nın Almanya'daki dil kursundan arkadaşı olduğunu söyleyen Hilal isimli arkadaşı da canlı yayına katıldı. "Tavrıyla hareketleriyle Avrupalı bir kadın gibiydi. Dil kursunda iki Türktük. Çok mutlu bir evliliği vardı. Bir çocuğu vardı ve üzerine titriyordu. Sadece değişmek istiyordu Türkleri görmek istemiyordu. Tertemiz evi mükemmel bir bahçesi vardı öyle anlatıldığı gibi değildi. Ben bu Suphiye ile tanıştım. Bana 4 çocuğundan bahsetmedi. Bir kedi için bile ağlayacak kadar duygusal biriydi" ifadelerini kullandı.

"EROL İSİMLİ KİŞİDEN BİR ERKEK ÇOCUĞU VARDI!"

Yayına bağlanan ve Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen biz izleyici "Suphiye asil narin bir arkadaşımdı, çok iyi bir kızdı. Düzgün bir aile yaşantısı yoktu, bir abisi vardı ama sahip çıkan yoktu. Erol mahallenin delikanlısıydı onunda sevgili olduk bir süre demişti. Erol'dan bir erkek çocuğu olduğunu duymuştuk sonra çocuğu Erol'un annesine eve bırakmış. Baba ismi olarak Erol'un adını vermesi buradan olabilir. Sonra aile mahalleden taşındı" dedi.

İBRAHİM TATLISES'İN FİLMLERİNDE FİGÜRANLIK YAPMIŞ

Türkiye'nin gündemine oturan Suphiye Orancı'nın, başrollerini İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ın paylaştığı "Aşıksın" filminde oynadığı ortaya çıktı.

Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in başrol olduğu 'Yalan' (1982), 'Yorgun' (1983), 'Sarhoş' (1986) ve 'Âşıksın' (1988) filmlerinde figüran olarak rol aldı. "Âşıksın"da Tatlıses'e âşık olan bir kadını canlandırdı. Hal böyle olunca ortaya çıkan iddialara İbrahim Tatlıses'in de adı karıştı.

Metin Akpınar'la Suphiye Orancı hakkındaki o iddia yalanlandı. Avukatı açıklama yaptı: Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Orancı, Metin Akpınar ile aynı filmde oynamadı - Resim : 3

'İMPARATOR' SESSİZLİĞİNİ BOZDU

İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan iddiaların ardından bir açıklama yaptı ve filmlerinde prodüksiyondan sorumlu olmadığı için Orancı'yı tanımadığını söyledi. Ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Filmlerde arkadan öyle geçmiş, hatırlamıyorum. Figüranlardan biri, tanımıyorum. Ben yönetmen ve oyuncuydum. Tanımazdım figüranları.

Metin Akpınar'la Suphiye Orancı hakkındaki o iddia yalanlandı. Avukatı açıklama yaptı: Sevgi ve Duygu Nebioğlu'nun anneleri Orancı, Metin Akpınar ile aynı filmde oynamadı - Resim : 4

ÜMİT BESEN DE YANIT VERMİŞTİ

Suphiye Orancı'nın hapishaneye girmesine neden olman kişinin Ümit Besen olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili Müge Anlı'ya açıklama yapan Ümit Besen, "Bahsi geçen kadınla hiçbir bağım olmamıştır" dedi.

SUPHİYE ORANCI İLK KEZ KONUŞTU: KOCAM EVDE!

Almanya'daki bir izleyicinin ulaştığı Suphiye Orancı, hakkındaki iddialara diafondan yanıt verdi. Duygu Nebioğlu hakkında konuşmak istemeyen Orancı "Kocam evde, bu konu hakkında konuşmak için uygun bir zaman değil" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin