Kocam kadın olmak istediğini söyledi ve... Esra Ezmeci bu soru karşısında resmen sarsıldı

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen soruları ve itirafları köşesinden duyurmaya devam ederken bir kadından gelen şok bir soru ile resmen sarsıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kocam kadın olmak istediğini söyledi ve... Esra Ezmeci bu soru karşısında resmen sarsıldı

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

*Bugüne denk hiç orgazm olmadı 30 yaşındayım bir kız çocuk annesiyim ne yapmalıyım?

-Öncelikle cinsellikte keyif almak için 'iz bıraktığın kadar varsın" kitabımı okuyun. Hem eşinizin hem de sizin cinsellikten daha keyfi alması için bu yöntemleri bulacaksınız.

Kocam kadın olmak istediğini söyledi ve... Esra Ezmeci bu soru karşısında resmen sarsıldı

*Kocam kadın olmak istediğini söyledi yıllardır erkeklerle oluyormuş 3 çocuk var ne yapmalıyım?

-Bu durumda çocuklarınız da olduğu için psikolojik destek alarak bu süreci yönetmeniz en doğrusu olur.

Kocam kadın olmak istediğini söyledi ve... Esra Ezmeci bu soru karşısında resmen sarsıldı - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin