"Kocam" dediği kişi Selin Demiratar'ın eşi çıktı! Yasak Aşk skandalı: Ayşe Hatun Önal'a 'Metres' dedi

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, sosyal medya hesabından "Kocam benim seni çok seviyorum" notuyla bir fotoğraf paylaştıktan kısa bir süre sonra sildi. Fotoğraftaki kişinin oyuncu Selin Demiratar ile evli olduğu ortaya çıkınca ortalık karıştı. 

Google Haberlere Abone ol
"Kocam" dediği kişi Selin Demiratar'ın eşi çıktı! Yasak Aşk skandalı: Ayşe Hatun Önal'a 'Metres' dedi

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, sosyal medya hesabından "Kocam benim seni çok seviyorum" notuyla bir fotoğraf paylaştıktan kısa bir süre sonra sildi. Fotoğraftaki kişinin oyuncu Selin Demiratar ile evli olduğu ortaya çıkınca ortalık karıştı. 3

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli olan, modellik kariyerinin ardından şarkıcı olmaya karar veren Ayşe Hatun Önal, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı 'Kocam' paylaşımı kafaları karıştırdı.

Önal, sosyal medya hesabından "Kocam benim çok seviyorum seni" notunu düştüğü bir paylaşım yaptı. 'Kocam' paylaşımıyla kafaları karıştıran ünlü şarkıcı paylaşımı hemen sildi.

"O SENİN KOCAN DEĞİL, SEN METRESSİN"

Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu, Önal'ın paylaşımındaki kişinin Mehmet Ali Çebi olduğu ve 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlendiğini söyledi.

Ayşe Hatun Önal'a çok sert sözler sarf eden Sarıoğlu, "O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi yıllar önce aşk yaşamıştı. Daha sonra Çebi, Selin Demiratar ile evlenmişti. Bunun bir usulü olmalı. Çebi'nin gidip boşanması lazım iki kişinin kocası olamazsın" dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin