Kızılcık Şerbeti’nden ani final kararı. Dizinin sevenleri isyanda

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı dizi hakkında final iddiaları ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti’nden ani final kararı. Dizinin sevenleri isyanda

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti izleyicilere ekran başında heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Sevilen dizinin final yapacağı söylenmeye başladı. İşte detaylar...

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti hakkında final iddiaları ortaya atıldı.

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen kısa süre önce beyin kanaması geçirmişti.

Ünlü oyuncunun geçirdiği beyin kanaması, tüm planları alt üst etti.

Alev ve Apo aşkı reytinglere olumlu etki ettiğinden pek çok kişi dizinin reytinglerinin düşeceğini düşündü.

İddialara göre ünlü oyuncunun geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yeni bölümlerde olamayacak ve bu nedenle dizi erken sezon finali yapacak. 

Ünlü oyuncu sağlığına kavuşunca da dizi devam edecek. İkinci iddia ise Alev ve Apo karakterlerini boşanmaya kadar yurt dışına göndermek. 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin