Kehribar ile rekorlar kıran ünlü sanatçı Ebru Yaşar İstanbul'da fırtına gibi esecek: 3 Şubat akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek

Türk müziğinin güçlü sesi ünlü sanatçı Ebru Yaşar, İstanbul'da muhteşem bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Burak Bulut ile çıkardığı yeni single çalışması Kehribar ile rekor üzerine rekor kıran Ebru Yaşar, 3 Şubat akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek.

Google Haberlere Abone ol
Kehribar ile rekorlar kıran ünlü sanatçı Ebru Yaşar İstanbul'da fırtına gibi esecek: 3 Şubat akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek

Burak Bulut ile çıkardığı son single çalışması Kehribar ile rekor üzerine rekor kıran Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, İstanbul'da fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

Bostancı Gösteri Merkezi'nde 3 Şubat akşamı Ebru Yaşar konser verecek. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, İstanbul'da repertuarı ve performansıyla yine muhteşem bir konsere imza atacak.

Hayranlarına adeta müzik şöleni yaşatacak Ebru Yaşar, birbirinden keyifli şarkılarıyla 3 Şubat Cumartesi akşamı saat 21.00'de Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde hayranlarıyla buluşup kulakların pasını silecek.

SON SİNGLE İLE REKOR KIRDI

Burak Bulut ile çıkardığı yeni single çalışması ‘Kehribar’ şarkısıyla zirvede yer alan ve YouTube'da kısa sürede milyonlarca kez dinlenerek rekor üstüne rekor kıran Ebru Yaşar unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin