Kanser olunca işten çıkarılan Tanyeli: İlk işleri beni sigortadan men etmek oldu

Uzun zamandır kanserle mücadele eden Tanyeli, dans eğitmenliği yaptığı akademinin hastalığın ortaya çıkmasıyla kendisini işten atarak sigortadan men ettiğini itiraf etti. Tanyeli, kendisi için düzenlenen moral gecesinde 1,5 milyon lira toplandığı iddiasını ise yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Kanser olunca işten çıkarılan Tanyeli: İlk işleri beni sigortadan men etmek oldu

Uzun zamandır kanserle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli, dans eğitmenliği yaptığı akademinin hastalığın ortaya çıkmasıyla kendisini işten atarak sigortadan men ettiğini itiraf etti. Tanyeli, kendisi için düzenlenen moral gecesinde 1,5 milyon lira toplandığı iddiasını ise yalanladı.

Danslarıyla bir dönemin en ünlü isimlerinden olan Tanyeli, bir süredir akciğer kanseriyle mücadele etmeye çalışıyor.

Türkiye ve yurt dışında tedavi gören Tanyeli, hem eski çalıştığı kurum hem de kendisi için düzenlenen moral gecesi hakkında konuştu.

"GECEDE 1,5 MİLYON TL TOPLANMADI"

TV8'de ekrana gelen Aramızda Kalmasın programına konuk olan Tanyeli, kanser tanısı konulmadan önce dans eğitmenliği yaptığı kurumdan çıkarıldığını "İlk işleri beni sigortadan men etmek, işten atmak oldu. 'Burası her zaman senin yerin, iyileşince tekrar görüşürüz' dediler. Çok kibarlardı ama asıl o dönem sigortaya ihtiyacım vardı" sözleriyle anlattı.

Ünlü isimlerin katkılarıyla düzenlenen moral gecesinde 1,5 milyon dolar toplandığı iddiasıyla ilgili de konuşan Tanyeli, "Maalesef o rakamlar yok. Olsaydı 'oh' derdim, başka bir şey demezdim" dedi

"AMELİYAT DURUMUM KAPANDI"

Tedavi sürecinden hakkında Tanyeli şunları söyledi:

"Arter ve toplardamar içinde olduğu için davetsiz misafirim, ameliyat durumum kapanmış durumda. İyi tarafı da hiç yayılma olmadı. Tedavi yöntemlerini araştırıyorum. Şimdi ayaktayım, gün içinde serum alıyorum, kalkıp hayatın içine karışıyorum. Bir şeyler yaptığımda kanlı canlı oluyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin