'Kadınıma sadece ben dokunmalıyım' diyen Çağatay Ulusoy'un röportajı olay yarattı

Yıllardır ekranların en beğenilen oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy'un kıskançlık başlıklı röportajı gündem oldu. 

Google Haberlere Abone ol
'Kadınıma sadece ben dokunmalıyım' diyen Çağatay Ulusoy'un röportajı olay yarattı

Yıllardır ekranların en beğenilen oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy'un kıskançlık başlıklı röportajı gündem oldu. 

Türkiye'nin en popüler oyuncularından biri olan Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Best Model Of Turkey birincisi olmasının ardından Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Sarrafoğlu karakteriyle sektöre bomba gibi düştü. Ardından Medcezir, İçerde gibi dizilerle kariyerinde yükseldikçe yükseldi. 

Bir süredir yalnızca dijital işlerde rol alan Çağatay Ulusoy, dijital serüvene de Netflix'te Hakan Muhafız ile başladı.

Gündemden düşmek bilmeyen Ulusoy'un yıllar önce yaptığı bir röportaj gündem oldu. 

"Meslektaşınla aşk yaşar mısın?" sorusuna "Allah belamı versin, bu çevreden biriyle ilişki yaşamam" cevabını veren Ulusoy, "Allah belamı versin, bu çevreden biriyle ilişki yaşamam. Büyük konuşuyorum ama 5 sene sonra da 20 sene sonra da bu düşüncede olacağım. Çünkü rahatsız olurum. Manken ya da oyuncu, hayatta olmaz. Benim bambaşka bir dünyam var. İşim bu dünya, özelim başka bir dünya. Birlikte olduğum kişiye çok zaman ayırmak isterim. Alıp her yerde dolaşmak isterim. Bu da piyasadan biriyle mümkün olmadığı için, çok sorun çıkar. İlişki bazında bu camiada temiz kalmak zor." demiş.

Sevgilisinin başka biriyle samimi olmasının rahatsız hissettireceğini söylemiş Ulusoy.

"Profesyonel de olsak rol gereği öpüşmesi, bir erkekle verdiği samimi verdiği pozlar beni rahatsız eder. Kadınıma sadece ben dokunmalıyım. Yanlış anlama, yobaz değilim. Ama dayanamam. Benim dokunduğum, beraber uyuduğum insana başkası dokunmamalı. Ne kötü bir şey. Düşününce bile kötü oluyorum." diyen oyuncu, "Çok kıskancım. Giydiği her şeye karışırım. Sevdiğim kadın için yasaklarım vardır. Öyle çok aşırı mini etekleri giyemez. Yanımda dolaştırdığım kadına bakanın ‘Offf’ demesini istemem. Ben ‘Ne güzel bir kızla birlikteyim’ deyip gurur duyan tiplerden değilim. Bana ters." sözleriyle herkesi hayrete düşürdü. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin