İstanbul'u AK Parti alacak sözleri gündem oldu. Ünlü astrolog Nuray Sayarı durmadı: Pek çok ünlü isim tutuklanacak

Evrim Akın'ın sunduğu Pijama Sohbetleri'ne ünlü astrolog Nuray Sayarı konuk oldu. Sayarı'nın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Yerel seçimlerde İBB'yi AK Parti'nin kazanacağı öngörüsünde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'u AK Parti alacak sözleri gündem oldu. Ünlü astrolog Nuray Sayarı durmadı: Pek çok ünlü isim tutuklanacak

Evrim Akın'ın sunduğu Pijama Sohbetleri'nde dikkat çeken bir isim vardı. Nuray Sayarı önce fenomenlerle ilgili "Çok tutuklanma olacak bize aaa dedirtecek... Tanınmış birçok kişi, ünlüler, bürokrasi..." yorumunda bulundu.

AK PARTİ KAZANACAK

Astrolog Nuray Sayarı katıldığı yayında "Ben kahin değilim" dedi ve seçimlere dair iddialı sözler söyledi.

Mart ayındaki belediye seçimlerine dair konuşan astrolog, "Ak Parti İstanbul'u alacak" iddiasıyla sosyal medyada da gündem oldu. Nuray Sayarı konuşmasının devamında "Belediye seçimleri var mart ayında Ankara CHP ile devam edecek, Mansur Yavaş ile" dedi.
Nuray Sayarı "İstanbul'a öyle bir gelecek ki çok büyük katkısı olacak, gerçekten AK Parti alacak, İzmir'de de çok büyük sürprizler olacak" ifadelerini kullandı.

"HAYRETLER İÇİNDE KALACAĞIZ"

Nuray Sayarı konuşmasında "Hayretler içinde kalacağımız bir seçim dönemine giriyoruz, Allah vatanımızı milletimizi korusun. Ben partici değilim. Belediye başkanlarına sesleniyorum hizmet edecek kişiler gelsin" diyerek dikkat çekti.

Evrim Akın ise "Sorunlu bir şehir istemiyorum hizmet bekliyorum biz bunu hak ediyoruz" dedi.
Astrolog Trump'ın da seçileceğini söylerken "Biden'ın bir ayağı çukurda" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin