İnci Taneleri'nin Dilber dansı moda oldu. Pavyon trendi Popstar Mehtap'ı isyan ettirdi!

İnci Taneleri ile başlayan Dilber trendi bitmiyor. Pavyon dansı kursu açıldı, Dilber karakterinin giydiği elbisenin fiyatı arttı. Tüm bu olanlara ise Popstar yarışmasıyla ünlenen Mehtap Yılmaz isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
İnci Taneleri'nin Dilber dansı moda oldu. Pavyon trendi Popstar Mehtap'ı isyan ettirdi!

Kanal D'nin; BKM imzalı, kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi 'İnci Taneleri', sadece reytinglerde değil, YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden sadece 37 saat geçtikten sonra 5 milyon izlenmeye ulaştı.

Dilber dansı da fragman yayınlanır yayınlanmaz gündeme geldi ve her yerde bu dans konuşulmaya başlandı.

Katıldığı Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz Dilber trendine isyan etti. Geçtiğimiz aylarda payvonda yaşadıklarını anlatan şarkıcı "Dayak yiyenler, senet imzalatılanlar bunları sizler bilmezsiniz…Orada çalışan kızların kimisi okuyor, ailesi yok!" demişti.

Mehtap Yılmaz son olarak trende isyan ederek "Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin