Herkesin gözü önünde ameliyat etti! Türk doktor Süleyman Taş, dünyaca ünlü oyuncuya izsiz yüz germe ameliyatı yaptı

Plastik Cerrah Süleyman Taş, kendi hastanesinde her yıl diğer plastik cerrahları eğitmek için plastik cerrahi kursları düzenliyor. Bu yıl düzenlenen kursa Amerika'dan İzlanda’ya 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı. Taş, kursun ilk gününde, 100’ün üzerinde plastik cerrahın gözü önünde Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Herkesin gözü önünde ameliyat etti! Türk doktor Süleyman Taş, dünyaca ünlü oyuncuya izsiz yüz germe ameliyatı yaptı

Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, kendi hastanesinde her yıl diğer plastik cerrahları eğitmek için plastik cerrahi kursları düzenliyor. Bu yıl 27-28 Nisan'da düzenlenen kursa Amerika'dan İzlanda’ya 36 farklı ülkeden 100’ün üzerinde plastik cerrah katıldı. SüleymanTaş, kursun ilk gününde, 100’ün üzerinde plastik cerrahın gözü önünde Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yaptı.

100 PLASTİK CERRAH AMELİYATI CANLI İZLEDİ

Prof. Dr. Taş, kursun ikinci gününde Mısırlı Plastik Cerrah Dr. Mohamed Mahgoub’u ameliyat etti. Burun büyüklüğü, kemer, burun ucu düşüklüğü, nefes alma problemleri ve kalın derisi olan son derece zor bir buruna sahip olan meslektaşını, kursa katılan 100’ün üzerindeki plastik cerrahın gözü önünde ameliyat eden Prof. Dr. Taş, dışarıdan hiçbir kesi yapmadan tamamen burun içinden girerek kapalı teknik ameliyat etti. Prof. Dr. Taş’ın 2 saat gibi bir sürede gerçekleştirdiği ameliyatı yaklaşık 100 plastik cerrah izledi. Kursa katılan plastik cerrahlar, Mısırlı meslektaşlarının burnunun aldığı şekli hayranlıkla karşıladı ve Prof. Dr. Taş’ı tebrik etti.

KENDİ AMELİYAT KAYITLARINI İZLEMEK İSTEDİ

Prof. Dr. Taş’ın ameliyat ettiği Plastik Cerrah Dr. Mohamed Mahgoub, ameliyattan 2 saat gibi kısa bir süre sonra gayet iyi olduğunu, herhangi bir ağrı sızı yaşamadığını ve hastaneden taburcu olabileceğini ifade etti. Mahgoub, daha sonra kendi ameliyat kayıtlarını izlemek istediğini dile getirdi.

Kursa; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Birleşik Krallık, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Filipinler, Güney Kore, Hindistan, Irak, Italya, İspanya, İzlanda, Kamboçya, Kazakistan, Kolombiya, Kuveyt, Meksika, Mısır, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Şili, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan plastik cerrahlar katıldı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin