Hazar Ergüçlü'nün günlerdir konuşulan pavyon sahnesinin tamamı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan ağzı açık izledi

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün günlerdir konuşulan pavyondaki oyun sahnesi yayınlandı. İnci Taneleri dizisini hem yazan hem de Azem Yücedağ karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan da Ergüçlü'nün sahnesi karşısında mest oldu.

Google Haberlere Abone ol
Hazar Ergüçlü'nün günlerdir konuşulan pavyon sahnesinin tamamı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan ağzı açık izledi

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı İnci Taneleri dizisi tek bir fragmanla büyük ses getirmişti. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün dans sahnesiyle gündeme damga vurmuştu. 'Dilber senin evin barkın yok mu?' sahnesinde Ergüçlü'nün pavyondaki dans şahnesi çok konuşulmuştu. Beklenen dizinin ilk bölümü yayınlandı.

Ergüçlü'nün pavyondaki dans sahnesinin tamamı yayınlandı. Ergüçlü dansıyla adeta büyüledi. Azem Yücedağ karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan da dansı pavyonda büyük beğeni ile izledi. İşte ses getiren o pavyondaki dans sahnesi...

Dizi de yeni bir dans sahnesi daha yayınlandı. Ergüçlü sahnede dans ederken bu sefer Yılmaz Erdoğan dayak yiyordu. İşte o sahne...


KADRODA KİMLER VAR?

Yapımın yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. İnci Taneleri oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Dizi Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alındı.

Azem Yücedağ YILMAZ ERDOĞAN.

Dilber. HAZAR ERGÜÇLÜ

Piraye. SELMA ERGEÇ

Cihan. KUBİLAY AKA.

Kasım. GÜVEN KIRAÇ

Nergis. YASEMİN BAŞTAN.

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU

İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak. "Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış. Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş. Şimdi yattığım ranzam mezarın kadarmış senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış." dizeleri dikkat çekti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin