Hande Erçel'i üzen haber! Ömrü uzun olmadı, Bambaşka Biri dizisi ekranlara veda etti

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in rol aldığı FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri adlı dizi 16. bölümle ekranlara veda etti. Dizi, beklenen ilgiyi görmedi.

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel'i üzen haber! Ömrü uzun olmadı, Bambaşka Biri dizisi ekranlara veda etti

Cumartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisi 16. bölümle sevenlerine veda etti.

Savcı Leyla ile gazeteci Kenan'ın hikayesinin anlatıldığı dizide başrolleri Hande Erçel ile Burak Deniz paylaşıyordu. 

Senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı; dram, polisiye ve romantik gerilim türündeki Bambaşka Biri dizisi 13 Ocak Cumartesi akşamında 16. bölümle final yaparak izleyenlerine veda etti. 

İLGİ GÖRMEDİ 

Cumartesi akşam saatlerinde FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz’in oynadığı Bambaşka Biri dizisi reytinglerde son sıralarda kaldığı için final yaptı. Son kez izleyicisinin karşısına geçen ve hayal kırıklığı yaratan dizi beklenen ilgiyi görmedi.

FİNALDE NELER OLDU?

“Oyuncakçı” lakaplı katilin kimliği ortaya çıktı. Leyla'nın ilk günden bu yana aradığı suçlunun yanı başında olduğu kanıtlanınca Kenan için artık yolun sonu göründü.

Müşerref yıllardır aradığı oğlunu bulduğu gibi tekrar kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Doğan ise ondan çalınan hayata kavuşamadan veda etme tehlikesi yaşarken Leyla da hem sevdiği adam hem de adalet uğruna doğru olanı yapmak için mücadelesine devam etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin