Grinin Elli Tonu filminin yıldızıydı! Ünlü oyuncu Jamie Dornan tırtıl nedeniyle ölümden döndü!

Hollywood'un ünlü oyuncusu Jamie Dornan, yurt dışına çıktığı bir gezide talihsiz bir ölümle karşılaştı; küçük bir böcekle temas ettikten sonra ölümden döndü.

Google Haberlere Abone ol
Grinin Elli Tonu filminin yıldızıydı! Ünlü oyuncu Jamie Dornan tırtıl nedeniyle ölümden döndü!

Bir arkadaşının söylediğine göre, Hollywood'un ünlü oyuncusu Jamie Dornan, bir gezi sırasında zehirli tırtıllar nedeniyle neredeyse "öldürülüyordu".

41 yaşındaki Dornan'ın geçen yıl Portekiz'de golf oynadığı felaketle geçen bir hafta sonundan sonra hastaneye kaldırıldı. Radyo 5Live'da sunuculuk yapan ve arkadaşı Dornan'la birlikte gezide olan arkadaşı Gordon Smart, BBC'nin hit dizisi The Tourist'in yıldızının "bu durumdan canlı çıktığı için çok şanslı" olduğunu söyledi.

Şöyle konuştu: “Harika vakit geçiriyorduk, ilk gün bol bol golf oynadık, dışarı çıktık, bol bol şarap içtik, ardından espresso martini içtik. Sonra sol elimde karıncalanma hissetmeye başladı, sonra da sol kolunda karıncalanma hissetti, bu da kalp krizinin işaretiydi."

42 yaşındaki Smart, bu durumun golf sahasında kıllı tırtıllara sürtünmekten kaynaklanmış olabileceğini açıkladı. Portekizli sağlık görevlilerinin daha sonra kendileriyle temasa geçerek kıllı tırtılların bölgedeki insanların köpeklerini öldürdüğünden şüphelendiklerini söyledi.

Dornan, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra iyileşti. 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin