Gözyaşları sel oldu. MFÖ'den Özkan Uğur'suz ilk konser...

Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Özkan'sız ilk MFÖ konserini verdi. Ünlü sanatçı Özkan Uğur 7 ay önce hayatını kaybetmişti. Konserde gözyaşları sel olup aktı.

Google Haberlere Abone ol
Gözyaşları sel oldu. MFÖ'den Özkan Uğur'suz ilk konser...

1984 yılında müzik piyasasına giriş yapan ve o günden bugüne onlarca unutulmaz şarkıya imza atan MFÖ, geçtiğimiz temmuz ayında sonsuza dek yarım kaldı. Özkan Uğur yedi ay önce hayatını kaybetti.

Özkan Uğur için düzenlenen cenaze töreninde sahneye çıkan Mazhar Alanson ve Fuat Güner, "Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" diyerek biricik Özkan'larına veda etmişti.

Ardından MFÖ'yle büyümüş, MFÖ sevdasına tutkun herkes "Bundan sonra ne olacak?" sorularını soruyorken Mazhar Alanson ve Fuat Güner'den sahnelere döneceğine dair br açıklama gelmişti.

6 Mart'ta sahne alacaklarını açıklayan ikili,  Kaderde bu varmış, en başa dönmek… İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!' 
notunu düşerek duygularını dile getirmişti.

ÖZKAN'SIZ İLK KONSER

Mazhar ve Fuat'ın Özkan'sız ilk konseri dün gece gerçekleşti.

Şarkılarını Özkan Uğur solosunu atmadan bitiremezlerdi, bitirmediler de... Barkovizyona yansıyan dev Özkan Uğur'la biten şarkının ardından dakikalarca süren bir alkış koptu. Gözyaşları resmen sel oldu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin