Ferhat Göçer'den yılbaşı gecesi repertuvar rekoru: 1.5 saat içerisinde 50 şarkı söyledi

Usta sanatçı Ferhat Göçer, yılbaşı gecesi Sapanca'da sahne aldı. Sevenleriyle yılbaşı gecesi buluşan Ferhat Göçer, 1.5 saatte 50 şarkı söyleyerek adeta rekor kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ferhat Göçer'den yılbaşı gecesi repertuvar rekoru: 1.5 saat içerisinde 50 şarkı söyledi

Usta sanatçı Ferhat Göçer yeni yılı Sapanca'da sevenleriyle birlikte karşıladı. Göçer, yeni bir rekora imza atarak 1 buçuk saatte 50 şarkıyla sevenlerini coşturdu.

Türkiye’nin en sevilen seslerinden, romantik şarkılarıyla birçok çiftin gönlünü fetheden usta sanatçı Ferhat Göçer, yılbaşına özel repertuvarla sahneye çıktı. Kendi şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin son 30 yıla damgasını vuran bütün hit şarkılarından bir repertuvar oluşturarak sevenlerine unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşattı.

CUMHURİYET'İN 100. YILINI UNUTMADI

Otelin balo salonunu tıka basa dolduran Ferhat Göçer, hayranları şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek yeni yıla büyük bir enerjiyle girdi. Göçer, sahnede yaptığı konuşmada, barış ve huzur dolu bir 2024 yılı dilediğini ifade ederek, Cumhuriyetin 100. yılını da unutmadı ve Atatürk için Senden Daha Güzel şarkısını seslendirdi.

Göçer, ayrıca beraberlik vurgusu yaparak kutuplaşmanın ülkenin felaketi olduğunu dile getirdi.  “Tüm görüşlerin hassasiyetlerine saygı duyduğumuz, empati, hoşgörü ve anlayışın geliştiği bir yıl olmasını dilerim.” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin