Ebru Yaşar'dan Bostancı konserinde hayranlarına büyük sürpriz: Unutulmaz dakikalar yaşattı, zarafetiyle yine büyüledi

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde uzun yıllar unutulmayacak bir konser verdi. Özel bir repartuar ve sahne performansı ile hayranlarını büyüleyen Ebru Yaşar, hayranlarına sürpriz yaparak piyasaya çıkardığı düeti 'Yoksun'u Siyam ile birlikte sahnede ilk kez okudu.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Yaşar'dan Bostancı konserinde hayranlarına büyük sürpriz: Unutulmaz dakikalar yaşattı, zarafetiyle yine büyüledi

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu… Ebru Yaşar konsere özel repertuarı ve sahne performansı ile hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Başarılı sanatçı konserde Pınar Kerimoğlu imzalı iki kostüm giyerken zarafetiyle de yine büyüledi. 

Ebru Yaşar'dan Bostancı konserinde hayranlarına büyük sürpriz: Unutulmaz dakikalar yaşattı, zarafetiyle yine büyüledi

Ebru Yaşar konserde hazırlık aşamasında sona yaklaştığı albümünden hayranlarına sürpriz yaparak piyasaya çıkardığı düeti ‘Yoksun’u Siyam ile birlikte sahnede ilk kez okudu. Yaşar ile Siyam şarkılarını yoğun istek üzerine iki kez üst üste seslendirirken seyirciler tarafından alkış yağmuruna tutuldular.

HEYECANINI GAZETECİLERLE PAYLAŞTI

Ebru Yaşar, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı… Başarılı sanatçı yeni şarkısı ‘Yoksun’un heyecanını paylaşırken , "Çok tatlı telaşlarımız var. Şarkımız da trendlerde, Siyam ile çok güzel bir düet yaptık. Normalde albüm şarkısıydı. Ama bir şekilde irtibata geçtik ve içinde yer almak istedi. Ben de seve seve tabii ki kabul ettim. Ben böyle yeni şeyler yapmayı seviyorum. Bugün de kendisi burada geldi. Birlikte sahnemizde şarkıyı söyleyeceğiz. Sadece albümde bir şarkım eksik kaldı. Onun yerini doldurmam gerekiyor. Birazcık albümü uzatıcaz herhalde” ifadesini kullandı. Yeni şarkısı "Yoksun'un" klibinden de bahseden Ebru Yaşar, "Klip sektöründe artık çok fazla şeyler yapılmıyor. Olabilenin en güzelini çıkarmaya çalışıyorum." dedi. 

Ebru Yaşar'dan Bostancı konserinde hayranlarına büyük sürpriz: Unutulmaz dakikalar yaşattı, zarafetiyle yine büyüledi - Resim : 2

 Sahnelerinden ve şarkılarından da bahseden başarılı sanatçı, "Ben eğlenmediğim, o ruha girmediğim, samimiyetsiz olan hiç bir şeyi kabul etmiyorum. Bu benim şarkılarımda da böyledir. Ben içinde olacağım ve eğleneceğim. Önce eğleneceğim ki ondan sonra eğlendireceğim. Bunu çok iyi biliyorum ve farkındayım." diye konuştu.

 Ebru Yaşar'dan Bostancı konserinde hayranlarına büyük sürpriz: Unutulmaz dakikalar yaşattı, zarafetiyle yine büyüledi - Resim : 3

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin