Dolandırıcılık iddiaları gündem olmuştu: Gülşen Yüksel 2. Sayfa'dan ayrıldı Müge Dağıstanlı ile vedalaştı

Yıllardır 2. Sayfa programı ile ekranda magazin yorumlarında bulunan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel yolun sonuna geldi. Yayında programdan ayrılacağını duyuran Gülşen Yüksel'in açıklamasının ardından akıllara İrem Derici'nin "manav" açıklaması gündeme geldi. İşte detaylar...

Dolandırıcılık iddiaları gündem olmuştu: Gülşen Yüksel 2. Sayfa'dan ayrıldı Müge Dağıstanlı ile vedalaştı

Yıllardır 2. Sayfa programı ile ekranda magazin yorumlarında bulunan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel yolun sonuna geldi. Yayında programdan ayrılacağını duyuran Gülşen Yüksel'in açıklamasının ardından akıllara İrem Derici'nin "manav" açıklaması gündeme geldi. İşte detaylar...

18 yıldır devam eden ve en uzun magazin programı olan 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel yollarını ayırdı.

GÜLŞEN YÜKSEL 2. SAYFA PROGRAMINDAN AYRILDI

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı, veda etti. Duygusal bir vedayla yayını kapatan ikilinin veda konuşması gündem oldu.

Dolandırıcılık iddiaları gündem olmuştu: Gülşen Yüksel 2. Sayfa'dan ayrıldı Müge Dağıstanlı ile vedalaştı - Resim : 2

Gülşen Yüksel, programa "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...." diyerek veda etti. 

Müge Dağıstanlı ise "18 yılı burada özetlemem çok zor. 18 yıl önce bir yaz günü bir iş başlattık. Adını da 2. Sayfa koyduk. Deseydiniz ki 'bu kadar büyüyecek, bu kadar güçlü olacak mı?' diye hiç öyle planlarımız, programlarımız yoktu. Zaman içinde kariyer, başarı ve sayısı 100'e varan ödülü kazanırken biz bunun içine kardeşliği, dostluğu, sırdaşlığı da koyduk. Bunlar para, kariyer ve reytingden çok daha önemli şeylerdi. Bu kadar tutulmamızın sebebi de başta siz olmak üzere, sevilmekti... Bize büyüklerimiz 'öyle şeyler yapın ki, düşmanlarınız bile size saygı duysun' dedi. Gülşen hep 'Müge öyle bir şey yapalım ki, zirvede bırakalım' diyordu. Gülüyorduk... Şuan geldiğimiz noktayı magazin televizyon gazeteciliği adına zirve olarak değerlendiriyorum. Zirvede bırakalım diyorduk, o gün bugünmüş... Ama bıraktığımız falan yok. Gülşen kısa bir mola istedi. Bunu uzun bir zaman önce söyledi. Aramızdaki dostluk bağı hiçbir zaman bitmeyecek. Sadece kısa bir mola efendim. Hoşça kalın..." dedi. 

MÜGE DAĞISTANLI İLE ALİ EYÜBOĞLU PARTNER OLDU

Gülşen Yüksel'in ayrılık kararıyla "2. Sayfa" biterken, "Aramızda Kalmasın" programını 2 Ocak 2024'ten itibaren Müge Dağıstanlı ve Ali Eyüboğlu hazırlayıp sunacak.

DOLANDIRICILIK İDDİASI GÜNDEM OLMUŞTU

İrem Derici, konuk olduğu programda yıllardır beraber 'manavlık' yapan ve ünlüler hakkında konuşan iki partnerin arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia etmişti.

Sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte Amerika'ya kaçmaya çalıştığını ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğunu söyleyen İrem Derici'nin sözleri kısa sürede gündem olmuştu.

Söz konusu partnerlerin ise uzun yıllardır birlikte magazin programı sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı olduğu iddia edilmişti. İkili, canlı yayında iddiaları yalanlamıştı.

Bugünkü canlı yayında hakkındaki söylentilere cevap veren ikili, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Gülşen Yüksel, yaptığı açıklamada "Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler... Kanalda saç saça baş başa kavga ettiğimiz ve camları kırdığımız söylenmişti, Müge'nin beni evden kovduğu söylendi, yıllarca küs kaldığımız söylendi. Allah korusun" demişti. 

Müge Dağıstanlı ise "Bir şey doğru, iyi ve güzel gittiği zaman... Bizim Gülşen'le dostluğumuz 18 yıl evvel başladı. Zaman içinde işin başarısının yanı sıra arkadaşlığımız dostluğa dönüştü. İyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde. Bizim içimizdeki birlik sağladığımız görünce saldırılar çirkinleşiyor. Mesleğimizle ilgili bize saldıramadıkları zaman bu sefer de belden aşağı saldırı başlıyor. Öyle bir iftira at ki yakışsın. Attığınız iftiralar bu masaya ve ikimize yakışmıyor. Birbirimize olan bağımız bazı insanlar tarafından tartışılmamalı. Etrafı kırarak dökerek hiçbir yere gidemezsiniz. Bizim ne olduğumuz ve ailemiz belli. O iftiralarla gidin başka yeri vurun" demişti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin