Dilan Polat- Engin Polat'tan ortak mektup. Sadece cezaevi yemeği yemekten şikayetçiler

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken, sadece cezaevi yemeği yemekten şikayet etti. Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat- Engin Polat'tan ortak mektup. Sadece cezaevi yemeği yemekten şikayetçiler

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu.

Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın yeni mektubu sosyal medyada gündem oldu. 

CUMHURBAŞKANINA MEKTUP YAZMIŞ

Oda TV'nin haberine göre; Dilan Polat "Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na kendi el yazımla bir mektup yazdım. Avukatımla görüştükten sonra gönderip göndermeyeceğimi veya kamuoyu ile paylaşıp paylaşamayacağıma karar vereceğim. Mektupta anlattığım iddianamenin bir an evvel hazırlanması ve suçumuzun ne olduğunun ortaya konmasıdır" dedi.
Cezaevi koşullarına değinen Polat “Cezaevi koşulları elbette dışarısı ile bir değil. Devletimiz elinden geldiğince tutuklu ve mahkumlara güvenli bir ortam sağlamaya çalışıyor. Bana oldukça iyi davranıyorlar.

Cezaevi yemekleri dışında bir yemek yemiyoruz. Hastalık durumlarında derhal müdahale ediliyor. Artık çok yakın arkadaşlıklar kurduğum cezaevini memleketten bir parça olarak görüyorum" dedi.

Engin Polat ise cezaevinden çıkınca devlete borçlarını ödeyeceğini söyleyerek son iki aydır İngilizce çalıştığını dile getirdi.

Engin Polat "Cezaevinde tek başıma kalıyorum. Aslında babamla birlikte olsak, birbirimize yarenlik ederdik. Böylece zaman daha kolay geçerdi. Babamın hastalığı nedeniyle onun bakımı ile ilgilenirdim. Böyle bir imkan sağlansa güzel olur" dedi.
Engin Polat mektubunda ayrıca “Elbette dışarıdaki hayat gibi cezaevinde de yemekler, ısınma meselesi ve imkanların devletimizin imkanları ölçüsünde olduğunu biliyorum. Bana iyi davranıyorlar. Bir şikayetim yok.

Saçlarımı sıfıra vurdurdum ve ne kadar uzayınca tahliye olacağımı ona göre hesaplayacağım. Azami bir süre belirledim. Geriye doğru şafak sayıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin