Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düştü

Ünlü komedyen Yılmaz son olarak oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikteydi. Uzun süredir ilişki yaşamayan ünlü komedyen, kalbini sektörden olmayan birine kaptırdı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düştü

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı işler dışında özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Yeniden Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Yılmaz'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı.

İşte ünlü komedyenin merak edilen yeni aşkı...

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düştü

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "O kaddaaaar!" notuyla gizemli bir paylaşım yaptı.

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düştü - Resim : 2

Yalnızca kot pantolonu ve siyah topuklu ayakkabısı görünen kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Fotoğraftaki ayakkabının kime ait olduğu ortaya çıktı.

Gizemli topuklu ayakkabının sahibi kendi yaptığı paylaşımla ortaya çıktı... Cem Yılmaz'ın yeni aşkı pilates eğitmeni Necla Karahalil olduğu anlaşıldı. Cem Yılmaz'la aynı sektörü paylaşmayan Necla Karahalil, sosyal medya hesabından yaptığı kokteyl ve yemek tarifleriyle epey ilgi görüyor.

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düştü - Resim : 3

Necla Hanım, "Şubat gibi şubat🫀 güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerineee, ollllleeey" notunu düştüğü son paylaşımıyla öne çıktı. Cem Yılmaz bu fotoğrafa kalp emojisi yolladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin