Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında zehir zemberek sözler söylemişti. Ersoy'a yanıt geldi: Zeki Müren kimseyi kıskanmayacak kadar zirvedeydi

Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında zehir zemberek açıklamalar yapmış, "Bana olan kıskançlığı nedeniyle öldü" demişti. Ersoy'un bu sözlerine Sacit Aslan'dan yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında zehir zemberek sözler söylemişti. Ersoy'a yanıt geldi: Zeki Müren kimseyi kıskanmayacak kadar zirvedeydi

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ersoy, usta sanatçının acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyledi.

 Bülent Ersoy, YouTube'da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı 'Dünya Güzellerim Masada' programında Zeki Müren hakkındaki iddiaları sosyal medyayı salladı.

71 yaşındaki sanatçı, " Müzeyyen Senar, bana 'Sen benim yerimi alacaksın' derdi. Zeki Müren Müzeyyen Senar'ın sözlerini duyunca 'Allah'ım bu Japon'un canına al' demiş benim için. Bunu kimse bilmez ama beni kıskançlığından öldü. 36 tane hap kullanıyordu normalde ama öldüğü gün hiç ilaçlarını almamış. Orada da kalp krizi geçirip öldü" şeklinde konuştu.

Ersoy’un çok konuşulacak açıklamaları büyük tartışma konusu oldu. Sacit Aslan kendi internet sitesinde konuya dahil olarak bir Zeki Müren yazısı kaleme aldı. Yazısında "Zeki Bey hiç kimseyi kıskanmayacak kadar zirvede olan biridir ama kendisinden sonra zerre kadar kıymetli harbiyesi olmayan kırıntılar tarafından her zaman kıskanılmıştır" dedi. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin