Bu ünlü türkücüyü tanıyabildiniz mi? Estetiği abarttı yorumları geldi: Fotoğrafa bakan 50 yaşındaki türkücünün kim olduğunu anlayamıyor

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 50 yaşındaki ünlü türkücü hayranlarını şoke etti. Son yaptırdığı estetiklerle birlikte Hadise'ye benzetilen ünlü türkücü Instagram'da filtreyi de abartınca takipçilerinin yüzlerce yorum yapmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bu ünlü türkücüyü tanıyabildiniz mi? Estetiği abarttı yorumları geldi: Fotoğrafa bakan 50 yaşındaki türkücünün kim olduğunu anlayamıyor

Daha önce yaptırdığı estetiklerle birlikte gündemden düşmeyen 50 yaşındaki ünlü türkücü Songül Karlı, sosyal medyada son yaptığı paylaşımla da yine magazin gündeminin göbeğine oturdu. 

Sosyal medya hesabını aktif şekilde olarak kullanan Songül Karlı, paylaştığı fotoğrafta filtreleri de abartınca takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Gözündeki deformasyona dikkat çeken takipçileri Songül Karlı'yı tanımakta güçlük çektiklerini yazdı. 

Bu ünlü türkücüyü tanıyabildiniz mi? Estetiği abarttı yorumları geldi: Fotoğrafa bakan 50 yaşındaki türkücünün kim olduğunu anlayamıyor

Son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarıyla çok konuşulan ve adeta bambaşka birine dönüşen Songül Karlı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça sözettiriyor.

Son olarak yine bir dizi estetik ameliyat geçirdiğini açıklayan Songül Karlı dudağından başlayarak lip-lifting ameliyatı, orta yüzü germe, kollar için vaser-liposuction ile sıkılaştırma ve çok az germe gibi işlemler için ameliyat masasına yatmıştı.

Sosyal medyada pozlarını paylaşan ve "Keşke benim kadar herkese yakışsa" dediği estetikleriyle kendinden Songül Karlı'nın paylaştığı son fotoğrafta gözündeki deformasyon dikkat çekti. 

Bu ünlü türkücüyü tanıyabildiniz mi? Estetiği abarttı yorumları geldi: Fotoğrafa bakan 50 yaşındaki türkücünün kim olduğunu anlayamıyor - Resim : 2

SONGÜL KARLI KİMDİR?

Songül Karlı 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hem müzik hem de sunuculuk alanında performans gösterdi. Çocukluğundan itibaren müziğe ilgi duyan Karlı, 1991'de piyasaya giriş yaptı. "Derman Sendedir" adlı albümü ile kendini gösteren Karlı, kısa süre içinde kendini tanıtmayı başardı.

 

2007'den itibaren sunucu olarak televizyon programlarında boy göstermeye başladı. İlk programı Songül Karlı İle Cumartesi, Kanal 7 ekranında yayınlandı. Ardından çok sayıda programda sunucu koltuğunda oturdu.

Ayrıca birçok dizide de rol aldı. En son 2016'da Songül Karlı İle Evlilik Yolunda programını sunan Karlı, ara verdiği ekranlara Gelinim Mutfakta ile yeniden döndü. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının bir haftalığına sunuculuğunu yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin