Bomba öpüşme itirafı. Selin Şekerci: Kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime..

'Kaçak Gelinler', 'Kavak Yelleri' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selin Şekerci, öpüşme sahneleriyle ilgili bir itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bomba öpüşme itirafı. Selin Şekerci: Kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime..

'Kaçak Gelinler', 'Kavak Yelleri' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selin Şekerci, öpüşme sahneleriyle ilgili bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinde 'Serap Koruzade' karakterine hayat veren oyuncu Selin Şekerci, YouTube’da yayımlanan bir programa konuk oldu.

Sık sık açıklamalarıyla gündeme gelen Şekerci, bu kez de bomba bir öpüşme itirafında bulundu. Şekerci, "Öpüşme sahnesine nasıl hazırlanılır, partnerinin ağzı kokuyorsa ne yapılır?" herkesi şaşırtan bir cevap verdi.

"PARTNERIMIN AĞZININ KOKMASI SORUN DEĞIL"

Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok. Bu durumda tiksinme hissiyle başa çıkabilirim. Ancak, ben bu durumu çok belli ederim. Bazı oyuncular öpüşme sahnelerinde gergin oluyorlar. Ben mesela bunun bir tekniği var kardeşim. Bana bırakırsanız falan gibi kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime..

"UMARIM BEŞ KEZ ÖPÜŞÜRÜZ"

Eğer beğendiğim bir oyuncuyla öpüşme sahnesi olsaydı, bir gün önceden uyuyamazdım. Umarım beş kez öpüşürüz diye düşünürdüm." dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin