Beren Saat'ten flaş sevişme sahnesi bombası: Bizim zaten çok provalı olduğumuz bir sahneydi, tek seferde çektik

Aşk-ı Memnu dizisinden uzun bir zaman sonra çift olarak kamera karşısına geçtikleri Son Çağrı filmindeki Kıvanç Tatlıtuğ ile olan sevişme sahneleri ile ilgili Beren Saat ilk kez açıklama yaptı. Sosyal medyada da çok konuşulan sahneleri nasıl tek seferde çektiklerini anlatan Beren Saat, "Bizim zaten çok provalı olduğumuz, birbirimizde de hiçbir rahatsızlığımızın olmadığı bir sahneydi" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat'ten flaş sevişme sahnesi bombası: Bizim zaten çok provalı olduğumuz bir sahneydi, tek seferde çektik - Resim: 1

Kıvanç Tatlıtuğ ile uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçtikleri İstanbul İçin Son Çağrı filmindeki sevişme görüntüleri sosyal medyada yankı uyandıran Beren Saat o sahneler ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.  

Türk televizyonlarının efsane dizilerdinden Aşk-ı Memnu'nun başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yıllar sonra İstanbul İçin Son Çağrı filminde partner olarak kameralar karşısına geçmişti. Çiftin filmdeki sevişme sahneleri sosyal medyanın gündemine otururken konu ile ilgili Beren Saat 'Mirgün Cabas'la Orada Rahat Mısın?' programında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Mirgün Cabas Beren Saat'e birçok sahneyi tekrar tekrar çekerken sevişme sahnesini nasıl tek seferde çektiklerini ve o sahnenin nasıl bir enerjisi olduğunu sordu.


Kaynak: Medyatava Haber Merkezi