Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 19.53'te 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.
Balıkesir'deki depremde ölen kişi Ünlü Oyuncu Eylül Eylül Tumbar'ın amcası çıktı! Acı haberi duyurdu
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki şiddetli depremde ünlü oyuncu Eylül Tumbar'ın amcası Nihat Önbaş hayatını kaybetti. Tumbar, bütün süreci sosyal medya hesabından paylaştı. Önce akrabalarının yardım beklediğini duyuran Tumbar, daha sonra acı haberi verdi.
AFAD DUYURDU
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, 11 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU
Depremle ilgili paylaşım yapan ve yardım çağrısında bulunan isimlerden birisi de 22 yaşındaki oyuncu Eylül Tumbar oldu.
Tumbar deprem sonrası twitter hesabından seslenerek "Akrabalarım, Hamide Önbaş ve Nihat Önbaş Balıkesir depreminde yıkılan binada enkaz altında yardım bekliyor'' ifadelerini kullandı.
EYLÜL TUMBAR ACI HABERİ DUYURDU!
Tumbar, paylaşımından dakikalar sonra üzücü haberi duyurdu. Oyuncu, şiddetli depremde yıkılan binanın enkazı altında kalan amcası Nihat Önbaş'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMIŞTI
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın enkaz altında kalan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığını duyurmuştu.