Bahar dizisinin final tarihi belli oldu. Bahar dizisinin sonu nasıl bitiyor, Bahar dizisi uyarlama mı?

Ekranların sevilen dizisi Bahar'ın sezon finali tarihi belli oldu. Sevilen dizi iddiaya göre dizi sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir ara verecek. İşte Bahar dizisinin final tarihi ve diziye dair tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Bahar dizisinin final tarihi belli oldu. Bahar dizisinin sonu nasıl bitiyor, Bahar dizisi uyarlama mı?

Ekranların sevilen dizisi Bahar'ın sezon finali tarihi belli oldu. Sevilen dizi iddiaya göre dizi sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir ara verecek. İşte Bahar dizisinin final tarihi ve diziye dair tüm detaylar...

MF Yapım’ın yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün yazdığı “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın” adlı dizide; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimler rol alıyor.

Bahar dizisinin sezon finali yaklaşırken, sezon finalinde olacakları merak ediyor.

BAHAR DİZİSİ FİNAL TARİHİ

Dizinin hayranları, dizide neler olacağını merak ederken, İddialara göre dizi haziran ayında final yaparak eylül ayında bomba gibi geri dönecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay’ın çantasına hepsini altüst edecek bir gerçeği saklamıştır. Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin’in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer; Babası Tahsin! Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin’e yardımcı olmaya çalışır.

Aziz Uras, Doruk ve Seren’le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren’le hem de Timur’la konuşur. Timur kendi babalığını sorgularken, babasıyla ilişkisini anımsar. Timur, Parla ve Rengin’i bir araya getiren acı olay yeni bir çıkmaza sebebiyet verecektir. Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak.

Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bahar, doktor olan Timur ile evli ve mutlu bir aile hayatı sürmektedir. Ancak Bahar’ın karaciğer hastalığı ortaya çıkar ve hayatı tehlikeye girer. Bahar’ı tedavi eden Evren, onun için tek çarenin karaciğer nakli olduğunu belirtir. Aile üyelerinden sadece Timur’un karaciğeri Bahar’a uygundur. Timur’un karaciğerinin bir kısmını Bahar’a vermesi gereken Yavuzoğlu ailesi, zor bir kararla karşı karşıyadır. Bu karar, ailenin hayatını tamamen değiştirecektir.

BAHAR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Bahar dizisi, bir Güney Kore dizisi olan Dr. Cha’dan uyarlandı. 20 yıl önce doktorluk yapmayı bırakıp eşi ve çocukları için ev hanımı olan bir kadının yeniden mesleğine dönüşü konu ediliyor. Bahar dizisinde olduğu gibi, karaciğer nakli gerektiğinde eşi ona yardım etmeyen Cha, geçmişini sorgular hale geliyor.

Eşinin çalıştığı hastaneye asistan doktor olarak giren Cha, eşinin kendisini aldattığını ve başka bir kızı olduğunu öğreniyor.

Bahar dizinin Dr. Cha’dan tek farkı kayınvalide karakterinin olmaması. 

BAHAR DİZİSİNİN FİNALİ 

Dizinin orijinal versiyonuna göre; aradan 3 yıl geçer ve Bahar motosiklet ehliyeti alıp kendisine özel bir klinik açar. Boşansa da Timur ve annesiyle daha yakın bir ilişki içerisine girer. Doktor Evren, Bahar'a olan aşkını itiraf etse de Bahar onu sevdiği kadar onu seven birini bulması gerektiğini düşündüğünden teklifi geri çevirir. Evren başkasına aşık olurken, Rengin ise babasına ait olan bir bakım merkezinin müdürü olur.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin