Ayşe Erbulak'tan yasak aşk itirafı: Ailemiz yıkıldı

Altan Erbulak'ın büyük kızı Ayşe Erbulak Özgürdal, kız kardeşi Sevinç Erbulak'ın annesi Füsun Erbulak hakkında konuştu. Babası Altan Erbulak'la annesinin evliliklerinin Füsun Erbulak yüzünden bittiğini söyledi. Yasak aşk nedeniyle ailesinin yıkıldığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Ayşe Erbulak'tan yasak aşk itirafı: Ailemiz yıkıldı

Sanatçılar Altan Erbulak'ın kızı, Sevinç Erbulak'ın da ablası olan Ayşe Erbulak Özgürdal, ailesi ve kız kardeşinin annesi Füsun Erbulak'la ilgili haberler.com'un Youtube kanalında iddialarda bulundu.

"ANNE VE BABAM FÜSUN ERBULAK YÜZÜNDEN BOŞANDILAR"

Ayşe Erbulak Özgürdal, "Anne ve babamın adı Altan. Nikah şahitlerinin isimleri de Altan, nikah memuru aramışlar ama Altan isminde birini bulamamışlar. Benim de adım Altan'dı ama ben 16 yaşında mahkeme kararıyla değiştirdim. Adımı Ayşe olarak değiştirdikten sonra kendi kabuğumdan çıktığımı fark ettim. Çünkü ne yaparsam yapayım hep Altan Erbulak'ın kızı olarak tanınıyordum" ifadelerini kullandı.

Ayşe Erbulak'tan yasak aşk itirafı: Ailemiz yıkıldı

Anne ve babasının evliliğinin Füsun Erbulak yüzünden bittiğini söyleyen Ayşe Erbulak Özgürdal, sözlerine şöyle devam etti:

"Anne ve babam ben 6 yaşındayken boşandı. Babam ve annem Sevinç Erbulak'ın annesi yüzünden boşandı. Bu bizim hayatımızı etkilemedi çünkü biz birbirimizi kabul ettik..."

"Bir aldatma bütün aileyi yakan ve yıkan bir şeydir. Füsun Erbulak beni karşısına alarak af diledi, günah çıkardı. Füsun Erbulak bir bebeğini karnında bir bebeğini de doğurduktan sonra kaybetti ve bunları yaşananların bir diyeti olarak gördü. Ben asla öyle görmedim... Bence annem de olanları affetti."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin