Aslı Hünel ile Gelin Evi programında ilginç anlar! Bir gelin misafirlerini at çiftliğinde ağırladı. Aslı Hünel at üstünde sunum yaptı

Show TV'nin sevilen programı Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde bu hafta herkesi şaşırtan bir bölüm yaşandı. 1213.bölümünde Ankara Altındağ'da yaşayan Hatice Yılmaz'ın evine konuk oldu. Hatice Yılmaz misafirlerini at çiftliğinde, ata binerek karşıladı.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Hünel ile Gelin Evi programında ilginç anlar! Bir gelin misafirlerini at çiftliğinde ağırladı. Aslı Hünel at üstünde sunum yaptı

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1213.bölümünde Ankara Altındağ'da yaşayan Hatice Yılmaz'ın evine konuk oldu. Hatice Yılmaz misafirlerini at çiftliğinde, ata binerek karşıladı. Yarışmacıların ısrarlarına dayanamayan Aslı Hünel'de Tan ismi verilen ata bindi. Hatice Yılmaz yarışmada ikram edilen içecek sunumunu ve çeyizlerini yine at çiftliğinde sergiledi.

Diğer gelinler ise adı Tan olan atı sevdi. Gelinler, Hatice Gelin'in karşılamasını şov olarak değerlendirdiler.

2,5 yıllık evli Hatice Gelin'in çeyizi 50 bin liraya layık bulundu.

Kuşburnu çayı ikram eden Hatice Gelin'in sunumu genel olarak beğenildi.

Aslı Hünel, Hatice Gelin'e fincan takımı hediye etti.

Gunduz kusaginin en cok izlenen programlarından olan Gelin Evi dünkü bölümüyle 1.30 rating, 8.91 share aldı ve tüm 100 listesinde 26. sırada yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin