Aleyna Tilki ve Hülya Avşar'ı görenler tanıyamadı. İbo Show'un yılbaşı özel programı gündem oldu

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un yılbaşı özel programı sosyal medyada gündem oldu. Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Aleyna Tilki gibi ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show'da filtrenin ayarı fazla kaçınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Özellikle Aleyna Tilki ve Hülya Avşar'ın filtreli halleri izleyenleri şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Tilki ve Hülya Avşar'ı görenler tanıyamadı.  İbo Show'un yılbaşı özel programı gündem oldu

İbo Show'un yılbaşı özel programında Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Aleyna Tilki, Resul Dindar, Cenk Eren, Serdar Ortaç, Şafak Sezer, Norm Ender, İdo Tatlıses, Tefo&Seko ikilisi ve Romantik Erhan konuk oldu.

Aleyna Tilki ve Hülya Avşar'ı görenler tanıyamadı.  İbo Show'un yılbaşı özel programı gündem oldu

YORUM YAĞDI

Filtrenin ayarı kaçtığı yayında konukların yüzleri de değişti. Yayına yansıyan ilginç görüntülere sosyal medyada da yorum yağdı.

Aleyna Tilki ve Hülya Avşar'ı görenler tanıyamadı.  İbo Show'un yılbaşı özel programı gündem oldu - Resim : 2

İbo Show'un yılbaşı özel programının renkli televizyonun ilk yıllarındaki görüntülere benzediği sosyal medyda dile getirildi.

İşte o yorumlardan biri:

Aleyna Tilki ve Hülya Avşar'ı görenler tanıyamadı.  İbo Show'un yılbaşı özel programı gündem oldu - Resim : 3

 

UNUTULMAYANLAR...

İbo Show yılbaşı özel bölümünün başlamasından önce izleyenler "İbo Show Unutulmayanlar" ile nostaljik bir yolculuğa çıktı. "İbo Show Unutulmayanlar", geçmiş İbo Show bölümlerinden sanatçıların unutulmaz anlarını ekranlara getirdi. Bu bölüm ise büyük bir beğeni topladı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin