Ahmet Kural'dan sevenlerini korkutan haber! Omuriliğinde tümör olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, katıldığı bir programda hastalığına dair bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncunun bu itirafı hayranlarını epey korkuttu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kural'dan sevenlerini korkutan haber! Omuriliğinde tümör olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, katıldığı bir programda hastalığına dair bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncunun bu itirafı hayranlarını epey korkuttu.

18 Temmuz'da avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile evlenen yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Doğacak bebeği hakkında konuşan Kural, yakın zamanda geçirdiği bir rahatsızlıktan da bahsetti. 

"OMURİLİĞİMDEN TÜMÖR ALDIRDIM"

Geçirdiği rahatsızlık hakkında konuşan Kural, "Omuriliğimden iyi huylu bir tümör aldırdım. Sırt ağrısıyla gittim sonra böyle bir sıkıntı çıktı. Parça alındı şu an çok iyiyim, atlattım. Ameliyattan sonra sağ bacağımda bir sıkıntı oldu ve 1,5 ay yürüyemedim. Her gün halime şükrettim" dedi.

"OĞLUMUZUN ADINI KEMAL KOYACAĞIZ"

Kural, doğacak bebeği hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Eşim 5 aylık hamile. Erkek bebek bekliyoruz. İnşallah sağlıklı ve sıhhatli şekilde doğar. Allah inşallah bir kız çocuğu da nasip eder. Şimdilerde bunun heyecanını yaşıyoruz. Daha doğmadan acayip bir heyecan var. Kalabalık bir aile hayalimiz var. 2. çocuk olur ama 3. çocuk için nasip diyelim. Kesin değil ama Kemal adını çok istiyoruz. Ailemizde Kemal yok, biz Mustafa Kemal'den dolayı istedik."

AHMET KURAL KİMDİR?

10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Kütahya'da dünyaya gelen Ahmet Kural, konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar verdi.

Kural'ın çocukluğu, Kütahya, Denizli, Silopi, Karaman ve Nevşehir'de geçti. Lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katılan Kural, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Ahmet Kural ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dâhil olan Kural, 2007 yılında Show TV'de yayımlanan Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve 2007-2008 yılları TRT 1'de yayımlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda rol almaya başladı.

2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de ekrana gelen İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile paylaştı.

Dizi, 2013 yılında final yapsa da daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le yeniden başrolleri paylaştı. 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi isimli filmde bir bakanı canlandıran Kural, 2014 yılında Kardeş Payı dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. Dizi, 2015 yılında final yaparak sona erdi.

4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve 2015 yılının en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminde rol aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin