Acun Ilıcalı'dan bomba açıklama. Survivor All Star'da büyük değişiklik! İşte yarış şimdi başlıyor

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da aldıkları kararı açıkladı. Yarışmacılar bu kararı duyduğunda şaşkınlıklarını gizleyemedi. Birçok izleyici ise, "İşte yarış şimdi başlıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan bomba açıklama.  Survivor All Star'da büyük değişiklik! İşte yarış şimdi başlıyor

Survivor All Star hem yarışmacıları hem yarışmalarıyla hızlı başladı. Kiminin polis baskınına sebep olması kiminin erotik pozları kiminin de kavgaları gündemdeyken Acun Ilıcalı'dan bomba bir değişiklik geldi.

Acun Ilıcalı "Survivor All Star bu sezon biraz gergin, adada kalmamda fayda var" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı şimdi de Acil Durum Konseyi düzenleyerek kuralların değiştiğini açıkladı.

KARMA YARIŞ BAŞLIYOR 

Survivor'da sezonun başından beri kadın yarışmacılar ayrı, erkek yarışmacılar ayrı yarışıyordu.
Oyun sisteminin değiştiğini açıklayan Ilıcalı, oyunun tek tur oynanıp 12'de biteceğini açıkladı. Buna göre, kadın-erkek şeklinde oynanacak oyunlarda bir takım 8'e ulaştığı an 12 olana kadar bayrak yarışı yapılacak. Finalde de kadın-erkek birlikte atış yapacak.

Acun Ilıcalı açıklama yaparken yarışmacılar "Aynı anda atış a aa, ooo" yorumlarında bulundu. Bazı yarışmacılar ise "Güzel güzel" dedi.

Acun Ilıcalı ise "Takımdaki doğru eşleşmeleri bulma bölümü en önemli kısım. Oyunlarda strateji, doğru seçimler... İkilileri doğru bulmak gerekecek" dedi.

"Yenilikler senesi olacak dedik bu sefer de oyun kurallarında yeni bir yenilikle devam ediyorsunuz" diyen Ilıcalı "Ek bir nokta takım kaptanlığında önce o günkü galibiyet sayısına, yüzdeye ve sezon yüzdesine bakılıyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin