37 kiloya düşünce tahliye edilmişti. Nihal Candan ilk iş olarak kuaföre götürüldü!

Nihal Candan cezaevinde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştü ve anoreksiya teşhisi sonrasında hakkında tahliye kararı verildi. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızının son durumunu anlatarak kızını moral olsun diye kuaföre götürdüğünü söyledi

Google Haberlere Abone ol
37 kiloya düşünce tahliye edilmişti. Nihal Candan ilk iş olarak kuaföre götürüldü!

Suç örgütü üyeliği gerekçesiyle tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan günlerdir gündemde. Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'a "anoreksiya nevroza" adı verilen hastalık teşhisi konuldu.

Hastalığı sebebiyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın psikolojisinin bozuk olduğu da belirtiliyordu. Candan'a, sağlık sorunları nedeniyle tahliye kararı verildi.

Anne Umut Candan Kanal D Haber'e konuşarak kızının tahliyesi sonrasındaki durumunu anlattı. Bahar Candan'ın ablasına çok iyi baktığını söyleyen anne Candan, kızlarının artık sosyal medya kullanmayacağını açıkladı.

Nihal Candan'ın rüyasında sık sık "Bahar" diye sayıkladığını söyleyen Umut Candan kızını geçtiğimiz gün ilk kez sokağa çıkardığını söyledi.

Umut Candan "Saçlarını açamadık, taramamış karışmış. Moral olsun diye kuaföre götürdüm" açıklamasında bulundu.

Nihal Candan'ın ayrıca annesine Her şey sosyal medya yüzünden oldu bir daha kullanmayacağım" dediği de haberde yer aldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin