1,5 ayda 10 kilo verdi! Janset Paçal nasıl zayıfladı? İşte ünlü oyuncunun zayıflama sırrı

Ayrılsak da Beraberiz ve Yarım Elma gibi bir zamanların efsane projelerinde rol alan ünlü oyuncu Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. İşte ünlü oyuncunun zayıflama sırrı...

Google Haberlere Abone ol
1,5 ayda 10 kilo verdi! Janset Paçal nasıl zayıfladı? İşte ünlü oyuncunun zayıflama sırrı - Resim: 1

Ayrılsak da Beraberiz ve Yarım Elma gibi bir zamanların efsane projelerinde rol alan ünlü oyuncu Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. 

Bir dönemin popüler dizisi Ayrılsak da Beraberiz dizisinde hayat verdiği Berna karakteri ile şöhret olan ve kazandığı şöhreti Yarım Elma isimli dizideki Yonca karakteriyle ikiye katlayan ünlü oyuncu Janset Paçal, uzun zamandır ekrandan uzak duruyor.

Hakan Yılmaz ile başrol oynadığı Ayrılsak da Beraberiz dizisinden aniden ayrılarak 2002 ile 2004 yılları arasında Kanal D ve Show TV'de yayımlanan ve Günay Karacaoğlu ile başrolleri paylaştığı Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Yonca karakteriyle kariyerine devam etmeyi tercih eden güzel oyuncu, bir dönem en popüler isimler arasında yer alıyordu. 

Uzun zamandır ekranda yer almayan ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanmayı tercih eden Janset, uzun bir zaman sonra gündem oldu. 

Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal, verdiği kiloları göstermek için öncesi sonrası paylaşımı yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi