Steven Spielberg UFO'lara da el atacak. Üç Oscar ödüllü yönetmen UFO filmi için hazırlıklara başladı

Jurassic Park, Indiana Jones, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Sıkıysa Yakala gibi popüler filmlere imza atan Steven Spielberg, yeni UFO filmi için hazırlıklara başladı. Üç Oscar ödüllü yönetmen Spielberg, modern sinema dünyasının en etkili isimlerinden biri olarak biliniyor.  

Google Haberlere Abone ol
Steven Spielberg UFO'lara da el atacak. Üç Oscar ödüllü yönetmen UFO filmi için hazırlıklara başladı

Üç kez Oscar kazanan Steven Spielberg, modern sinema tarihinin en etkili yönetmenlerinden biri. Jurassic serisinden Indiana Jones’a Er Ryan’ı Kurtarmak’tan Sıkıysa Yakala’ya kadar birçok sevilen filme imza atan Steven Spielberg, yeni filmi için çalışmalara başladı.

shiftdelete.net'teki habere göre ünlü yönetmen son olarak 2022 yılında, kendi çocukluğundan ilham alarak hazırladığı The Fabelmans ile sinemalarda izleyiciyle buluştu. Yönetmenin merakla beklenen yeni projesiyle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Steven Spielberg, dramatik ve gerçekçi The Fabelmans’ın ardından yine bilim kurgu türüne geri dönmeye hazırlanıyor. Spielberg, isimsiz yeni projesi için Jurassic serisinde de birlikte çalıştığı senarist David Koepp ile yeniden bir araya gelecek. Ünlü yönetmenin sıradaki filmine ilişkin diğer detaylar henüz tam olarak açıklanmadı. Filmin sadece UFO’ları konu alacağı biliniyor. Filme bağlı herhangi bir oyuncu da henüz duyurulmadı.

Peki Steven Spielberg merakla beklenen UFO filmini ne zaman gösterime sokmayı planlıyor? Proje hakkında neredeyse hiçbir şey açıklanmasa da Universal Pictures, filmin vizyon tarihini 15 Mayıs 2026 olarak belirlediklerini duyurdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin