Sevenlerine müjde! 27 yıl önce sinemayla buluşan Harry Potter dizi oluyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Fantastik roman temelli bir seriden türeyen ve 1997 yılında sinemayla buluşan Harry Potter, şimdi televizyon dizisi uyarlamasıyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Geçen yıl HBO tarafından duyurulan dizi için çalışmalar hızla devam ederken, son raporlar ilk detayları ortaya çıkarmaya başladı. Harry Potter dizisi için senarist seçme çalışmaları başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sevenlerine müjde! 27 yıl önce sinemayla buluşan Harry Potter dizi oluyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

J. K. Rowling tarafından yazılmış yedi fantastik romandan oluşan bir seri olan ve 1997 yılında beyaz perde ile buluşan Harry Potter şimdi de dizi uyarlamasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

shiftdelete.net'teki habere göre geçtiğimiz yıl HBO tarafından duyurulan dizi için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, kısa bir süre önce ortaya çıkan raporlar ilgili ilk ayrıntıları ortaya koyuyor.

Warner Bros. Harry Potter kitap serisini özel bir uyarlamayla HBO Max’te yayınlamayı planlıyor. Deadline tarafından paylaşılan son bilgiler de Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran ve Michael Lesslie gibi dünyaca ünlü senaristlerin Warner Bros Television‘a projeyi üstlenebilmek için sunum yaptıklarını gözler önüne seriyor.

Şu an için kesin bir karar vermeyen Warner Bros Television burada bir eleme mantığı izleyerek vizyonunu beğendiği senaristleri Birleşik Krallık’taki ikinci tur için bir kez daha görüşmelere çağıracak. Bunun dışında serinin yazarı J. K. Rowling‘in de bu karar süreçlerinde söz sahibi olacağı ifade ediliyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler harry potter dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin