Recep İvedik'e rakip geldi. Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakterine İran'dan rakip çıktı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği 'Recep İvedik'e bire bir benzeyen İranlı  hayranını görenler gözlerine inanamadılar.

Google Haberlere Abone ol
Recep İvedik'e rakip geldi. Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakterine İran'dan rakip çıktı

Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı "Recep İvedik" karakterine İran'dan rakip çıktı. Recep İvedik karakterine kendini benzeten ünlü komedyenin hayranını görenler "Artık birde İranlı  Recep İvedik'imiz oldu" yorumunu yaptılar.

DurakMedya'da yer alan habere göre milyonları aşkın izlenme oranıyla Türkiye’de en çok izlenen filmler arasında yer alan "Recep İvedik"in benzeri İran'dan çıktı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği 'Recep İvedik'e bire bir benzeyen İranlı  hayranını görenler gözlerine inanamadılar. Şahan Gökbakar'ın seri filmlerinde giydiği gömleğin aynısını giyen İranlı hayran kaşları ve sakalı ile de "İranlı Recep İvedik" yorumlarına neden oldu.

Recep İvedik Ortadoğu'ya açılacak

Öte yandan Türkiye'de en çok izlenen film olan Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' filminin son çekilecek serisinin Avrupa, Amerika dışında Ortadoğu'da da gösterime girmesi için çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin