Piyanonun genç yeteneği Can Saraç 20 Aralık’ta Antalya Piyano Festivali'nde...

İtalya'da düzenlenen Piano Academy Eppan yarışmasında Michelangeli Ödülü'nün sahibi olan 16 yaşındaki piyanonun genç yeteneği Can Saraç, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında 20 Aralık’ta Antalya’da sahnede olacak.

Google Haberlere Abone ol
Piyanonun genç yeteneği Can Saraç 20 Aralık’ta Antalya Piyano Festivali'nde...

Can Saraç 8 Ağustos 2007’de İstanbul’da doğdu. Müzik eğitimine 5 yaşındayken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü’nde başladı. 2013-2022 yılları arasında piyano çalışmalarına Dr. Fulya Tezer ile devam etti. 2021 yılından beri Münih Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi, üstün yetenekli gençler programı piyano bölümünde Prof. Michael Schäfer’in öğrencisi olarak eğitimini sürdürmekte olan Can aynı zamanda Prof. Gökhan Aybulus ile düzenli olarak piyano çalışmalarına devam ediyor.

Piyanonun genç yeteneği Can Saraç 20 Aralık’ta Antalya Piyano Festivali'nde...

Liechtenstein International Music Academy’nin bursiyeri olarak Akademi tarafından verilen tüm eğitim ve konserlere düzenli olarak katılmakta olan Can, aynı zamanda 2023 yılı içerisinde, ABD/ Teksas’ta dört yılda bir düzenlenen ve dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen The Cliburn Junior’a “Festival Artist” olarak katıldı, Cliburn tarafından düzenlenen tüm etkinlik ve konser programlarında yer aldı.

Piyanonun genç yeteneği Can Saraç 20 Aralık’ta Antalya Piyano Festivali'nde... - Resim : 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin