Nazan Öncel; "Kıymetli bir yolculuk olacak; emeği geçen herkese minnettarım”

Nazan Öncel, 13 Nisan'da Ankara'da Ted Ankara Koleji'nde, 28 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 10 Mayıs Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde, 13 Mayıs'ta Gaziantep GAÜN Mavera Ksm'de, 16 Mayıs Adana'da Çukuroava Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu'nda, 27 Mayıs İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda ve 17 Haziran akşamı Bursa'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşacak. 

Google Haberlere Abone ol
Nazan Öncel; "Kıymetli bir yolculuk olacak; emeği geçen herkese minnettarım”

Türk pop müziğinin en önemli şarkı yazarı, besteci ve kadın yorumcularından Nazan Öncel, şehrine geliyor.

Nazan Öncel; "Kıymetli bir yolculuk olacak; emeği geçen herkese minnettarım”

Şarkılarıyla nice nesiller yetiştiren ve müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran, şarkı yazarlığının en özgün temsilcisi olan Nazan Öncel KerkiSolfej organizasyonun düzenlediği konserlerle Nisan ayı itibariyle Türkiye turnesine çıkıyor. 

Sanatçı 13 Nisan'da Ankara'da Ted Ankara Koleji'nde, 28 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 10 Mayıs Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde, 13 Mayıs'ta Gaziantep GAÜN Mavera Ksm'de, 16 Mayıs Adana'da Çukuroava Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu'nda, 27 Mayıs İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda ve 17 Haziran akşamı Bursa'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşacak. 

Biletler Bubilet'te satışta! 


Nazan Öncel, ’’Üç dakikaya sığdırdığım hikâyelerle hazırladığım  Kara Plak / Geceye Bir Şarkı albümüm ’’iyi ki de yaptım dediğim işlerden biri oldu. Sevilmesi sahiplenilmesi hayatımın bu sürecinde bizi Türkiye turnesiyle buluşturmaya hazırladı. KerkiSolfej ile çıkacağımız bu yol müziğimle dinleyicisi arasında sağlam bir asma köprü kuracağı için kıymetli bir yolculuk olacak; emeği geçen herkese minnettarım.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Etiketler nazan öncel konser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin