Medya yayıncıları AK Partili Hamza Dağ ile bir araya geldi. Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) Başkanı Sinan Burhan yayıncıların taleplerini dile getirdi. Medya mensuplarına Yeşil Pasaport düzenlemesi istedi

Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı ziyaret ederek yayıncıların taleplerini iletti. AYF Genel Başkanı Sinan Burhan, iletilen sorunlarla ilgili düzenleme yapılması gerektiğini belirtti ve gazetecilerin Yeşil Pasaport sorunun da bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi. Burhan ve Yönetim kurulu Üyeleri özellikle Türksat Uydu ücretleri konusunda değerlendirmenin TL üzerinden yapılması gerektiğini kaydetti.

Google Haberlere Abone ol
Medya yayıncıları AK Partili Hamza Dağ ile bir araya geldi. Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) Başkanı Sinan Burhan yayıncıların taleplerini dile getirdi. Medya mensuplarına Yeşil Pasaport düzenlemesi istedi

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı makamında ziyaret eden AYF Genel Başkanı Sinan Burhan yayıncıların Uydu ücretleri, Korsan yayınlar, Yeşil Pasaport ve Dijital yayınlarla ilgili beklentilerini dile getirdi.

Sinan Burhan, korsan yayınlarla meslekle hiçbir ilişkisi olmayanların basın statüsünde değerlendirilerek toplantılara çağrılmalarının, mesleğini layıkıyla yapan, basın kartı taşıyan, haber ve içerik üreterek büyük bir emek harcayan basın mensuplarına büyük bir haksızlık olduğunu ifade etti.

YEŞİL PASAPORT TALEBİ

Sinan Burhan, konu ile ilgili bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Burhan ayrıca Anadolu Yayıncılar Federasyonu olarak gazetecilerin yurt dışı programlarında yaşadığı vize sorunları nedeni ile Yeşil pasaport talebinde bulunduklarını bu konunun çözüme kavuşturulması için katkı verilmesini istedi.

Burhan ve Yönetim kurulu Üyeleri özellikle Türksat Uydu ücretleri konusunda "Dolar üzerinden değil TL üzerinde ücretlendirme yapılması tüm yayıncıların önemli bir talebidir" dedi.

AK Parti genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’da Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nun hayırlı işlere imza atacağını söyleyerek çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin