Mardin Uluslararası Kısa Film Festivali başladı. 8 Aralık'a devam edecek festivale ünlü isimler akın etti

Bu yıl ilk kez düzenlenen "Mardin Uluslararası Kısa Film Festivali" başladı. 8 Aralık'a kadar devam edecek festivale tüm dünyadan 300'e yakın film başvurdu. Jüri başkanlığını Siccin, Musallat gibi yerli korku filmlerine imza atan deneyimli yönetmeni Alper Mestçi'nin üstlendiği festivale Wilma Elles, Yaşar Kutbay, Nuri Alço, Sefa Zengin, Arzu Yanardağ, Adnan Koç ve Erkan Kolçak Köstendil gibi sevilen isimler de katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mardin Uluslararası Kısa Film Festivali başladı.  8 Aralık'a devam edecek festivale ünlü isimler akın etti

Bu yıl 1’cisi gerçekleştirilen “Mardin Uluslararası Kısa Film Festivali” başladı.

Mardin Uluslararası Kısa Film Festivali başladı.  8 Aralık'a devam edecek festivale ünlü isimler akın etti

Medeniyetler şehri Mardin’de 6-7-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin başkanlığını Zeki Sincar, direktörlüğünü Ahmet Biliç, danışmanlığını Baran Mayda üstleniyor.

Farklı ülkelerden 298 film başvurusu sağlandığı festivalde jüri koltuğunda ise başkan Alper Mestçi, Burak Sarımola ve İlker Savaşkurt yer alıyor.

Mardin Uluslararası Kısa Film Festivali başladı.  8 Aralık'a devam edecek festivale ünlü isimler akın etti - Resim : 2

 Festivalde Wilma Elles, Yaşar Kutbay, Nuri Alço, Sefa Zengin, Arzu Yanardağ ve Adnan Koç gibi tanınmış isimler şehirde gerçekleşen etkinliklere katılıyorlar. Festivalin finalini ise “12 Numaralı Adam tiyatro oyunuyla ekranların sevilen ismi Erkan Kolçak Köstendil yapacak.

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin