“Küheylan”ın çarpıcı hikâyesi sahnelerde seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Sahnelendiği günden bu yana kapalı gişe devam eden “Küheylan”,  görkemli prodüksiyonu, çarpıcı hikâyesi, etkileyici kostüm ve maske tasarımlarıyla 3 Şubat’ta Maximum Uniq Hall’da sahnelenecek.  Peter Shaffer tarafından kaleme alınan efsanevi oyun 1970’li yıllarda Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde sahnelendi ve sinema uyarlaması ile de ilgi uyandırdı.

“Küheylan”ın çarpıcı hikâyesi sahnelerde seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Sahnelendiği günden bu yana kapalı gişe devam eden “Küheylan”, görkemli prodüksiyonu, çarpıcı hikâyesi, etkileyici kostüm ve maske tasarımlarıyla 3 Şubat’ta Maximum Uniq Hall’da tiyatroseverlerle buluşacak.

“Küheylan”ın çarpıcı hikâyesi sahnelerde seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

“Amadeus”un yazarı Peter Shaffer’ın gerçek bir olaydan esinlenerek kurgulayıp kaleme aldığı, Broadway’de 1200 kez sahnelenen ve Tony ödüllü başyapıt “Küheylan”,  Barış Erdenk rejisi ile sahnedeye taşınıyor. 

Başrollerini Kerem Alışık, Emir Özden, Hatice Aslan, Devrim Nas, Açelya Devrim Yılhan ve Gizem Katmer’in üstlendiği efsanevi oyun, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile sahneleniyor.

“Küheylan”ın çarpıcı hikâyesi sahnelerde seyirciyle buluşmaya devam ediyor. - Resim : 2

Görkemli prodüksiyonu ve çarpıcı dünyasıyla izleyenleri derinden etkileyecek Küheylan, standart tiyatro oturma düzeninin yanında, sahne üzeri koltukları ile unutulmaz bir seyir deneyimi de sunuyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin