Kendi klibine misafir oldu! Tüm sevenleriyle aynı klipte rol aldı... Bahadır Tatlıöz ''Enayi'' şarkısını muhteşem bir konseptle kliplendirdi.

Geçtiğimiz günlerde ''Berceste'' adını taşıyan albümüyle sevenleriyle buluşan Bahadır Tatlıöz; yeni albümünün ''Enayi'' şarkısı sosyal platformlarda çok sevilince muhteşem bir konseptle kliplendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kendi klibine misafir oldu! Tüm sevenleriyle aynı klipte rol aldı... Bahadır Tatlıöz  ''Enayi'' şarkısını muhteşem bir konseptle kliplendirdi.

Bahadır Tatlıöz; geçtiğimiz hafta sosyal medya hesaplarında takipçilerine ilginç bir davette bulunarak;  "Enayi" isimli şarkısının sözlerindeki karaktere kısa videolar ile hayat veren tüm sevenleriyle yeni klibini hazırlayacağını duyurmuştu.

''Enayi'' şarkısı eşliğinde herkesin içinden gelen karakterlere büründüğü videolar ise çok kısa bir süre içerisinde sanatçıya akın etmeye başladı ve birbirinden sempatik videolardan oluşan klip tamamlanarak izleyicisiyle buluştu.

Özgün fikirleriyle ve projeleriyle son günlerde sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden birisi haline gelen başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz; ''Birlikte çok güzel olduk, 'Enayi'nin klibinde bu sefer misafir olan benim resmen... O kadar tatlı videolar geldi ki seçerken akla karayı da seçtik. Bir farklı heyecan sardı beni...'' diyerek 2024 yılına yenilikçi ve unutulmaz bir merhaba dedi.

Kendi klibine misafir oldu! Tüm sevenleriyle aynı klipte rol aldı... Bahadır Tatlıöz  ''Enayi'' şarkısını muhteşem bir konseptle kliplendirdi.

Bahadır Tatlıöz’ün Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yer alan şarkısı “Enayi”nin merakla beklenen video klibi ise 5 Ocak Cuma saat 16.00’da Bahadır Tatlıöz YouTube kanalında yayında!

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin