Kariyerlerinin ilk İstanbul konserini verecekler. I Monster, 27 Nisan 2024'te hayranlarıyla buluşacak

Daydream in Blue şarkısının sahibi, İngiliz elektronik müzik ikilisi I Monster, İstanbul'a geliyor. Monster, kariyerlerinin ilk İstanbul konseri için 27 Nisan Cumartesi akşamı  IF Performance Hall Beşiktaş'ta sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Kariyerlerinin ilk İstanbul konserini verecekler. I Monster,  27 Nisan 2024'te hayranlarıyla buluşacak

İlk notasını duyduğunuz anda tanıyacağınız 'Daydream in Blue' şarkısının sahibi, Sheffield merkezli plak yapımcıları Dean Honer ve Jarrod Gosling'den oluşan İngiliz elektronik müzik ikilisi I Monster, kariyerlerinin ilk İstanbul konseri için 27 Nisan Cumartesi akşamı Epifoni organizasyonuyla IF Performance Hall Beşiktaş'ta sahne almak üzere ülkemize geliyor. 

Kariyerlerinin ilk İstanbul konserini verecekler. I Monster,  27 Nisan 2024'te hayranlarıyla buluşacak

Stüdyoda denemeler yapmak, yenilikler getirmek ve eğlenmek için biraraya gelen I Monster,  sonuçların beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasıyla birlikte başarılı bir kariyere sahip oldu.  İkili, 2001 tarihli 'Daydream in Blue' parçalarının ilk 20'ye girmesinden sayısız film, dizi ve reklamda yer almasından yirmi yıl sonra 'Who is She?' şarkılarının küresel bir TikTok sansasyonu haline gelmesine ve yüz milyonlarca kez çalınmasına kadar, aynı anda hem taze hem de zamansız hissettiren tuhaf elektronik pop yaratmayı sürekli olarak başardı.

Kariyerlerinin ilk İstanbul konserini verecekler. I Monster,  27 Nisan 2024'te hayranlarıyla buluşacak - Resim : 2

Akılda kalıcı vokal nakaratıyla birlikte,  gençlerin anime ve video oyunu kliplerinden kurguladıkları videolara mükemmel bir şekilde uyum sağlayan ve kısa sürede izlenme oranları şaşırtıcı seviyelere yükselen 'Who is She?' gruba yepyeni bir hayran ve dinleyici nesli kazandırdı. Sadece Spotify'da 110 milyondan fazla dinlenen şarkı sayesinde gruba olan ilgi o kadar arttı ki, 2024'te bir Birleşik Krallık ve AB turnesine çıkacaklar.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin