Hayko Cepkin: Kafa göz dalacağız. 18 Mayıs'ta stadyum konseri verecek. Hayko Cepkin'den MedyaTava'ya özel açıklamalar

Türk rock müziğinin yıldız isimlerinden Hayko Cepkin 18 Mayıs'ta İnönü Stadyumu’nda 40 bin müzik severin karşısına çıkacak. Ertesi gün 19 Mayıs olması sebebiyle bu tarihi özellikle seçtiğini söyleyen sanatçı; "Senfonik olmayacak kafa göz dalacağız, önümüzde beş ay var cayır cayır hazırlanacağız diye konuştu.

Medyatava Özel Hayko Cepkin: Kafa göz dalacağız. 18 Mayıs'ta stadyum konseri verecek. Hayko Cepkin'den MedyaTava'ya özel açıklamalar

X kuşağının dibine kadar yaşadığı, Y'nin birkaç tanesini yakaladıysa kendisini şanslı saydığı Z'nin ise bir şehir efsanesi gibi dinlediği stadyum konserleri geri dönüyor.

Müzik severlerin yaklaşık 10 yıldır hasretini çektiği stadyum konserleri geçtiğimiz yıl mor ve ötesi ile geri dönmüştü. Hatırlarsınız bu tarihten önce o statta verilen son konser 2013'ün 30 Mayıs'ıydı ve hemen akabinde Gezi Parkı olayları başlamıştı.

Hayko Cepkin: Kafa göz dalacağız. 18 Mayıs'ta stadyum konseri verecek. Hayko Cepkin'den MedyaTava'ya özel açıklamalar

Bu yüzden ekip konser için oldukça manidar olan 28 Mayıs tarihi seçmişti. "Parka gittiğinde biz bir kabusu yendik"; "Ne kadar mutlusun İstiklal'de" sözlerini binlerce kişiyle büyük bir duygu seli eşliğinde söylemeleri de bu yüzdendi. Konserin henüz başlarında yaşanan teknik sorunlar bu nostaljik buluşmaya biraz gölge düşürmüş; tribünlerdeki seyircilerin sesi duyamadığı anlardaki serzenişleri ekibin de tadını kaçırmıştı. Ancak her şeye rağmen o havayı solumak bile biraz olsun kalplerimizi tamir etmeye yetmişti. 

SADECE BİR KONSER DEĞİL

Bu yıl ise ilk olarak 8 Haziran 2024’te dünyanın en büyük tenorlarından biri olarak gösterilen Andrea Bocelli'nin Beşiktaş Stadyumu’nda  konser vereceği haberi kalplerimizi yeniden ısıtmaya yetti. Hemen ardından gelen 18 Mayıs Hayko Cepkin konseri ise deyim yerindeyse taşikardi etkisi yarattı. 

Good Music In Stadium” serisi kapsamında seyirciyle buluşacak konserin basın toplantısında Hayko yine kendinden emin, rahat ve espriliydi. Toplantı öncesi fuaye alanında gelen konuklarla kahve içip sohbet etti. Salona herkesten önce girerek toplantıyı bizzat kendisi başlattı. Tam da Hayko'dan beklenecek süper cool bir hareket... 

18 MAYIS TARİHİNİ ÖZELLİKLE SEÇTİM

İlk olarak 18 Mayıs tarihini özellikle seçtiğini söyleyen sanatçı; "Ertesi gün 19 Mayıs olması sebebiyle çok değerli olur diye düşündüm. Biz zaten yıllardır stadyum konserine hazır ve en çok hak eden ekiplerin başında geliyoruz. %90 hazırlıklıyız. Önümüzde beş ay var. Bu sürede cayır cayır hazırlıklarımızı tamamlarız, dedi.

40 bin kişi bugüne dek sahne aldığım en kalabalık konser değil ancak stadyumun atmosferi çok farklı. Tribün çocukluğumda davul çaldığım bir yer, diye ekledi.

Ansiklopedik bir konser olacak. Üç saatten fazla, otuzun üzerinde parça çalacağız. Asla arada durma, konuşma olmayacak. Şarkı geçişlerimiz ise öncekilerden farklı olacak, diye konuştu.

"Duygusal bir konser olacağının %100 garantisini veririm" diyen sanatçı hayranlarının stattan ayrılırken "İyi ki gelmişim" diyeceklerini söyledi. 

Hayko Cepkin: Kafa göz dalacağız. 18 Mayıs'ta stadyum konseri verecek. Hayko Cepkin'den MedyaTava'ya özel açıklamalar - Resim : 2

KAFA GÖZ DALACAĞIZ

Senfonik bir konser de olmayacağını söyleyen sanatçı gülerek kafa göz dalacağız dedi.

Kendisine geçtiğimiz yıl Mor ve Ötesi'nin statta yaşadığı ses problemlerinin ve seyirciyle yaşanan gerilimin kendisi için bir baskı yaratıp yaratmadığı sorumu ise çok rahat bir şekilde "Asla yok, bizde öyle bir şey olmaz" diye yanıtladı.

Peki bu konserin de Tamiri Mümkün gibi gibi filmi olur mu soruma; film çok farklı tınlıyor bilemiyorum ama kaydı mutlaka olur diye konuştu.

2024 YAZI ÇOK COŞKULU GEÇECEK

Her bir konserini "Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" sloganıyla bitiren Hayko Cepkin'in stadyumda neler yapacağı merakla bekleniyor. Biz müzik severleri ise yeniden o coşkulu günlere dönme heyecanı sardı bile. Umarım bu furya katlanarak devam eder. Konsere, festivale hasret yeni nesil de bu kültürden nasibini alır.

Özetle 2024 yazı oldukça coşkulu geçecek gibi görünüyor. Umarız İstanbul yeniden diğer dünya yıldızlarının da yeniden uğrak noktası olur. Ben Radiohead, Coldplay totemlerine başladım bile. Dilerim yurt dışında vize peşinde koşmadan bu isimleri kendi şehrimizde izleme şansımız olur. Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin