Güldünya'nın hikayesi Kartal'da seyirciyle buluştu

Töre cinayetine kurban giden Güldünya Tören’in hayat hikâyesinin anlatıldığı, Deniz Altun’un yazdığı Özgür Kaymak’ın yönettiği “Gül’e Ağıt” 9 Ocak 2024 Salı günü Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Seyircinin hayranlıkla izlediği oyun, uzun süre alkışlandı. İBB Şehir Tiyatroları, klasik ve çağdaş oyunlarını İstanbul’un birçok ilçesinin yanı sıra farklı illerde de seyirciyle buluşturmaya devam edecek.  

Google Haberlere Abone ol
Güldünya'nın hikayesi Kartal'da seyirciyle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları en beğenilen oyunlarından Gül’e Ağıt’ı Kartal’da seyircisiyle buluşturdu.

Güldünya'nın hikayesi Kartal'da seyirciyle buluştu

Töre cinayetine kurban giden Güldünya Tören’in hayat hikâyesinin anlatıldığı, Deniz Altun’un yazdığı Özgür Kaymak’ın yönettiği “Gül’e Ağıt” 9 Ocak 2024 Salı günü Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Seyircinin hayranlıkla izlediği oyun, uzun süre alkışlandı.

İBB Şehir Tiyatroları, klasik ve çağdaş oyunlarını İstanbul’un birçok ilçesinin yanı sıra farklı illerde de seyirciyle buluşturmaya devam edecek.

Güldünya'nın hikayesi Kartal'da seyirciyle buluştu - Resim : 2

İBB Şehir Tiyatroları Ocak ve Şubat aylarında farklı kültür merkezlerinde ve sahnelerde, yeni oyunlarla turnelerine devam ediyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin