Dünyaca ünlü Kazak yıldız Türkiye'ye geliyor. Hayranlarına bir de sürprizi var: Türkçe şarkılar duymaya da hazır olun

Kazakistan'ın dünyaca ünlü sesi Dimash Kudaibergen, 30. doğum günü olan 24 Mayıs Cuma günü Beşiktaş Stadyumu'nda Türkiyeli hayranlarıyla buluşacak. 40 bin kişinin katılımı beklenen dev konserde Kazak sanatçı, bu sabah İstanbul'da gerçekleşen basın toplantısında Türkiye'ye özel sürprizlerinin olduğunu söyleyerek "Türkçe şarkılar duymaya da hazır olun" dedi. Ayrıca sanatçı yeni çalışması When I've got you'nun klibini de ilk kez izletti.

Medyatava Özel Dünyaca ünlü Kazak yıldız Türkiye'ye geliyor. Hayranlarına bir de sürprizi var: Türkçe şarkılar duymaya da hazır olun

Dünyanın en büyük seslerinden biri olarak kabul edilen Dimash Kudaibergen, 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda Türkiyeli hayranlarının karşısına çıkacak.

Dünyaca ünlü Kazak yıldız Türkiye'ye geliyor. Hayranlarına bir de sürprizi var: Türkçe şarkılar duymaya da hazır olun

TÜRKİYE ÖZEL SÜRPRİZLER VAR

40 bin kişinin katılımı beklenen dev konserde Kazak sanatçı İstanbul'da gerçekleşen basın toplantısında Türkiye'ye özel sürprizlerinin olduğunu söyledi.

"SON KLİBİMDE DEDE KORKUT'A SAYGI DURUŞUNDA BULUNUYORUM"

Her şarkısına ayrı bir hazırlık süreci geçirdiğini söyleyen Kudaibergen; "hepsinin kendine has bir felsefik ve pedagojik alt yapıları var. Mesela bugün burada sizlere ilk kez izlettiğimiz When I've got you'da milli değerlerimize gönderme yapmak için Dede Korkut'tan atıfta bulundum" dedi. 

Bundan 10 sene önce, sahneye çıktığı ilk yıllarda yüksek sahne performansının kendisini zorladığını söyleyen sanatçı; "her şey tecrübeyle aşılabiliyor" dedi. 

TÜRKİYE VE KAZAKİSTAN ARASINDA SINIR YOK 

Basın toplantısına babası Kanat Kudaibergenuly Aitbayev ile katılan sanatçı "Beni her koşulda destekleyen babama çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra sözü alan sanatçının babası Kazak ve Türk halklarının kardeşliğine gönderme yaparak; "İki ülke arasında sınır olduğuna inanmıyorum. İki kardeş ülke olarak kültürel ilişkilerimizin de önemini vurgulamak çok anlamlı dedi. Bunun üzerine sözü devralan Kudaibergen; biz bu konserde tüm akraba Türk devletlerinin yakınlığını sahnede göstereceğiz" ifadeseni kullandı.

Dünyaca ünlü Kazak yıldız Türkiye'ye geliyor. Hayranlarına bir de sürprizi var: Türkçe şarkılar duymaya da hazır olun - Resim : 2

Son olarak basın toplantısına katılanlara zaman ayırdıkları için çok teşekkür eden Kudaibergen; 24 Mayıs'ta Dimash Kudaibergen, RAMS Global ana sponsorluğunda Beşiktaş Stadyumu’nda doğum gününde vereceği konser öncesi Türkiye'yi çok seviyorum, sözleriyle veda etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin