Dünyaca ünlü Hırvat piyanist Maksim; Dev bir pop müzik şölenine hazır olun!

Görevimiz Tehklike, Karayip Korsanları, Game of Thrones gibi dünyaca ünlü yapımlara yaptığı müziklerle tanınan; dünya çapında 5 milyondan fazla albüm satan, 4 kıtada verdiği konserlerle her fırsatta izleyicisini büyüleyen virtüöz piyanist Maksim; 3 Mayıs'ta Volkswagen Arena'da vereceği İstanbul konseri öncesi MedyaTava'ya konuştu. Dinleyicilerin yalnızca bir klasik müzik konseri değil dev bir pop şölenine şahit olacağını söyleyen Hırvat sanatçı hayranlarına sürprizlere hazır olmalarını söyledi.

Dünyaca ünlü Hırvat piyanist Maksim; Dev bir pop müzik şölenine hazır olun!

Şu ana kadar Avustralya, Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da 50'den fazla gösteriyle izleyicisinibüyüleyen,MTV Müzik Ödülleri sahibi ve birçok prestijli uluslararası müzik yarışmasında büyük ödüller kazanan virtüöz piyanist Maksim, grup-orkestrasıyla birlikte klasik crossover şovu 'The Collection'’ı sunmak üzere Türkiye’ye geliyor!

20 yıllık kariyerinde 10 stüdyo albümü çıkaran Maksim; albümdeki en iyi şarkılarını The Collection'da toplama kararı aldığını ve bu şarkıların şimdiki dünya turnesi için en iyi liste olduğunun altını çiziyor.

Dünyaca ünlü Hırvat piyanist Maksim; Dev bir pop müzik şölenine hazır olun!

GENÇLERE KLASİK MÜZİĞİ SEVDİRECEĞİM

Bu turnenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Maksim özellikle gençlerin klasik müzik konserlerine gelmesini çok istediğini söyledi. Kendi müziğinde klasik ve modern müzik arasında köprü kurduğunu söyleyen sanatçı; kendisini ilk kez izleyecek dinleyicilere asla klasik bir konser değil eğlence dolu bir pop müzik şovu olacağını belirtti.

Günlük hayatında neler dinlediğini ve nelerin kendisine ilham olduğu sorumuza ise sanatın her türünü sevdiğini ancak bir dönem sıklıkla techno, house, elektronik altyapılı müzikler dinlediğini söyledi.

Dünyaca ünlü Hırvat piyanist Maksim; Dev bir pop müzik şölenine hazır olun! - Resim : 2

İSTANBUL'A DAİR HER ŞEYE BAYILIYORUM

Ayrıca doğum gününü İstanbul'da kutlayacak sanatçıya şehre dair aklına ilk gelenleri sorduğumuzda ise buranın harika insanlarını ve baklavanın tadını unutmadığını söyledi. 

İstanbul konserinde orkestrasıyla birlikte hazırladığı "The Collection" şovunu sunacak ünlü müzisyen, konserde Queen, Coldplay ve John Legend gibi dünyaca tanınmış sanatçıların eserleriyle The Godfather, Pirates of the Caribbean ve Game of Thrones gibi dizi ve film müziklerini de yorumlayacak.

Diğer albümlerinden de seslendirecekleri parçalar ile sanatçı müzik severlere farklı bir müzik şöleni sunacak… 

 

Kaynak: Medyatava Özel
Etiketler piyanist röportaj
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin