Cardi B ile fantezi dolu klip çekti. Latin müziğin yıldızı Shakira 7 yıl aradan sonra yeni albümünü yayınladı

GRAMMY ve Latin GRAMMY® ödüllü sanatçı Shakira merakla beklenen 12. stüdyo albümü Las Mujeres Ya No Lloran'ı yayımladı. Sanatçı, acısını yaratıcılığa, hayal kırıklığını üretkenliğe, öfkesini tutkuya dönüştürdüğünü söylüyor. Albümün çıkışıyla eş zamanlı olarak Shakira, ünlü rapçi Cardi B ile yeni şarkısı "Puntería" için fantezi dolu bir müzik videosu yayınladı. Klipte Emily in Paris'in yıldızı Lucien Laviscount 'un da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cardi B ile fantezi dolu klip çekti. Latin müziğin yıldızı Shakira 7 yıl aradan sonra yeni albümünü yayınladı

Shakira'nın yedi yıl aradan sonra çıkardığı ilk albüm olan Las Mujeres Ya No Lloran, sanatçının direncinin ve gücünün göz kamaştırıcı bir kanıtı. Albümde 8 yeni şarkı, yeni bir remiksle birlikte; Bizarrap ile "Music Sessions Vol. 53", Karol G ile " TQG ", Ozuna ile " Monotonía ", Rauw Alejandro ile "Te Felicito", Manuel Turizo ile " Copa Vacía " gibi eşsiz iş birliklerinden oluşan 16 parça bulunuyor. Daha önce yayınlanan 7 parça Spotify'da toplamda 3.7 milyar dinlenme toplamıştı.

Albümün çıkışıyla eş zamanlı olarak Shakira, ünlü rapçi Cardi B ile yeni şarkısı "Puntería" için fantezi dolu bir müzik videosu yayınladı. Sanatçı iş birliğiyle alakalı şunları söylüyor: "[ Cardi B'ye] şarkıyı gönderdim ve o da hemen üzerine atladı. Onunla çalışmak gerçekten büyük bir zevkti. Onu çok yaratıcı, esprili, dolaysız ve samimi buluyorum." Klipte Emily in Paris'in yıldızı Lucien Laviscount 'un da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Cardi B ile fantezi dolu klip çekti. Latin müziğin yıldızı Shakira 7 yıl aradan sonra yeni albümünü yayınladı

İngiliz Times gazetesine özel bir kapak röportajı veren Shakira, albüm hakkında son olarak şunları söyledi "[Bu] acının yaratıcılığa, hayal kırıklığının üretkenliğe, öfkenin tutkuya, kırılganlığın dayanıklılığa dönüşümü. Hayatımın pek çok parçası gözlerimin önünde parçalandı ve bir bakıma kendimi yeniden inşa etmek zorunda kaldım, kemikleri yerden toplayıp hepsini bir araya getirdim. Ve hepsini bir arada tutan yapıştırıcı da müzikti."

Cardi B ile fantezi dolu klip çekti. Latin müziğin yıldızı Shakira 7 yıl aradan sonra yeni albümünü yayınladı - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin