Burakbey, 2 Şubat Cuma Babylon’da

Elektronik, pop ve deneysel pop sularındaki üretimlerini, kendisinin kurguladığı görsel dünya ve avangart sahne showlarıyla dinleyicisine sunan Burakbey, 2 Şubat gecesi Babylon Bomontiada’da konserinde sürpriz konukları ve ilahi korosuyla sahnede olacak.

Google Haberlere Abone ol
Burakbey, 2 Şubat Cuma Babylon’da

Elektronik, pop ve deneysel pop sularındaki üretimlerini, kendisinin kurguladığı görsel dünya ve avangart sahne showlarıyla dinleyicisine sunan Burakbey, 2019 yılında bağımsız olarak yayınladığı ilk şarkısı Canın Nasıl İsterse’den sonra, 2020’de sarbeni, uyurgezer ve \pürhayal/ şarkılarını yayınladı.

Burakbey, 2 Şubat Cuma Babylon’da

Evren, inançlar ve mitolojinin derinliklerine daldığınız ilk uzunçaları DELİLER ORATORYOSU’nu bağımsız bir şekilde yayınladıktan hemen sonra hız kesmeden yeni albümünün çalışmalarına başladı.

Burakbey izleyicisini mistik bir yolculuğa çıkarıp sıradanlıktan uzaklaştırarak, ruhun gezintisine eşlik ediyor. Bir gecede iki yeni single ile ‘DELİLER ORATORYOSU’ dönemini sonlandıran Burakbey, aynı gece Babylon Bomontiada’da albümün kapanış konserinde sürpriz konukları ve ilahi korosuyla sahnede olacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler babylon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin