Bina krizi! Tamer Karadağlı, "Rezalet" dediği bina konusunda Muhittin Böcek ile tartıştı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığından şikayet etti. Karadağlı'nın belediyeye tepki gösterdiği binanın bakanlığa ait olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bina krizi! Tamer Karadağlı, "Rezalet" dediği bina konusunda Muhittin Böcek ile tartıştı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığından şikayet eden Karadağlı'nın belediyeye tepki gösterdiği binanın bakanlığa ait olduğu ortaya çıktı.

Binanın bakımsızlığından yakınarak Antalya Büyükşehir Belediyesi hakkında konuşan oyuncu, "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’ya cevap geldi. Böcek, "Rezalet dediği binanın bakım ve onarımı Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait. Siyasi propaganda yapacağına genel müdürlük yapsaydı bilirdi." ifadelerini kullandı.

TAMER KARADAĞLI: SAYIN BAŞKAN PROTOKOLÜ DİKKATLİ OKUYUN

Tamer Karadağlı da Instagram hesabından Böcek'i etiketleyerek "Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye ait. Biz orada sadece kiracıyız. Protokolümüzdeki maddeyi okuyorum 'Protokol sürecinde meydana gelmesi muhtemel esaslı bakım, onarım ve tamir masrafları belediye tarafından. Basit ve kullanışa bağlı bakım, onarım, tadil ve tamirat masrafları ise bakanlığa aittir. Kültür ve Turizm Bakanlığı o binada sadece kiracı. Sayın başkan lütfen protokolü dikkatli okuyun" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin