Arter'in sergi rehberiyle çevrimiçi buluşma 8 Ocak'ta

Arter’in güncel sergileri etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turları, 2024’te de devam ediyor. Arter’in sergi rehberleri tarafından farklı temalar etrafında bir araya getirilen eser seçkilerini ekranlar aracılığıyla katılımcıların yorumuna açan tur, 8 Ocak Pazartesi günü saat 19:00’da gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
Arter'in sergi rehberiyle çevrimiçi buluşma 8 Ocak'ta

Katılımcıları sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik eden çevrimiçi rehberli turlar, her ay Arter Öğrenme Programı kapsamında düzenleniyor.

Arter'in sergi rehberiyle çevrimiçi buluşma 8 Ocak'ta

Ekranlar aracılığıyla buluşulan turlarda, Arter’in sergi rehberleri tarafından her etkinlikte farklı bir tema etrafında bir araya getirilen eser seçkileri katılımcılarla paylaşılıyor ve yoruma açılıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli tur, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü 19:00–20:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi tura katılmak için etkinlik tarihinden önce turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

 

Etiketler arter sergi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin